Post Top Ad

Sevgililer Günü Hediyesi: Erkek Deri Cüzdan

Sevgililer Günü geldi çattı yine :) Eşinize ya da sevgilinize ne alacağınıza karar verdiniz mi? Benim bu yazıda size farklı bir önerim olacak. Özellikle şık ve klas bir hediye diyebileceğimiz Chqel deri cüzdanlar.


sevgililer günü hediyesi erkek

Erkek deri cüzdanları o kadar başarılı ve güzel ki en az benim kadar sizin de seveceğinize eminim :)!! Çok şık ve özel kutusunda ve özel kılıfıyla size ulaşıyor. Cüzdanların dokusu ve zarif tasarımı çok iyi! Garantili bir ürün ve çok şık bir Sevgililer Günü hediye seçeneği.


erkek deri cüzdan

Erkek için sevgililer günü hediyesi almak bir bayan için hediye almak kadar kolay olmayabiliyor. Çünkü seçeneğiniz daha az. Öyle olunca insanın kafası karışıyor tabi. Ama eğer bir cüzdan hediye almayı düşünüyorsanız tavsiyem kesinlikle bu erkek deri cüzdanlar.


sevgililer günü hediyesi

Benim tercihim mat siyah oldu ama siz farklı renklerini de tercih edebilirsiniz. Şu anda markanın Trendyol'a özel kampanyaları da var. Onun için de buraya bakmanız yeterli. Chqel çanta ve cüzdanlarını hem yurtiçine hem de yurtdışına gönderim yapıyor ayrıca. Kapıda ödemeleri de var.


Eşim de çok beğendi bu hediyeyi ve bu da demek oluyor ki başarılı bir seçim :) Sizler Sevgililer Günü için neler aldınız ya da planlıyorsunuz?

2 yorum:

Post Top Ad