Post Top Ad

Avon Serum Fondöten İncelemesi

Herkese selamlar.. Biliyorsunuz ki Avon geçtiğimiz günlerde güzel bir çıkış yaparak yaza uygun serum fondötenleri piyasaya çıkardı.. Avon Serum Fondöten ile hem makyaj hem de cilt bakımını amaçlamış aslında.. Çünkü serum fondötenler hem yoğun nemlendirici etkili hem spf30 güneş koruyucu hem de ultra kapatıcı.


Avon Serum Fondöten


Geldiği günden beri ben de hemen ten rengime uygun olan Warm Ivory rengini kullanmaya başladım.. Bu arada bi güzel haber daha vereyim. Avon serum fondötenler ile oldukça renk çeşitliliği yapmış ve 8 farklı renk seçeneği ile kendi renginizi rahatlıkla seçebiliyorsunuz:)


Fondötenler yapı olarak oldukça yoğun ve cilde çabuk emiliyor. Ciltte sağlıklı görünen aydınlık bir bitiş sunuyor. Çok az miktarı bile yetiyor açıkçası.. Fazlası yüzünüzde kalıp gibi durabilir. O yüzden kullanırken ölçüyü kaçırmamakta fayda var..


Avon Serum Fondöten kullananlar


İçerisinde C ve E vitaminleri ile ciltteki renk eşitsizliğini de gidermeyi amaçlayan Avon Serum Fondöten ter ve neme karşı da etkiliymiş. Bunu da ilerleyen zamanlarda deneyip yorumlarımı paylaşacağım..


Avon Serum Fondöten'i uygulamadan önce yüzünüze mutlaka bir nemlendirici uygulayın.. Cildinizi gerçekten kusursuz gösteren bir yapısı var.. O yüzden bu fondötenleri sevdim ben..


Sizler de denemek isterseniz tam 8 farklı renk seçeneği ile Avon Serum Fondöten leri burada bulabilirsiniz. Fiyatı 49.99 tl sanırım.


Görüşmek üzere :)

2 yorum:

Post Top Ad