Post Top Ad

Seyahat Sigortası Kaç Günlük Olmalı?

Yurt dışından gelenleri ya da yurt içinde yapılan seyahatleri kapsayan seyahat sigortası için ulaşım türü fark etmez. Bu sigorta ile yolculuk sırasında meydana gelebilecek olası sağlık riskleri güvence altına alınır. Buna göre seyahat esnasında ortaya çıkan kayıplar sigorta teminatlarına göre karşılanır. Sigortanın devreye girmesi için ilgili koşulların sağlanıyor olması gerekir.


Yapacağınız seyahat sigortası için geçerlilik süresi, poliçede yazılı olan tarihler ya da seyahat süresi olarak ifade edilir. En uygun sigorta tekliflerini aldığınızda genellikle seyahat süresi için geçerli olduğunu görebilirsiniz. Poliçenin onaylanması kısmında bu duruma önem vermeli ve mutlaka detayları incelemelisiniz. Bunun için e-sigortam üzerinden sigorta ile ilgili ihtiyacınız olan tüm bilgilere ulaşabilirsiniz.



Seyahat Sigortası için Geçerlilik Süresi Ne Kadar?


Seyahat sigortası genel şartları ile ilgili araştırma yaptığınızda geçerlilik süresinin yurt içi ve yurt dışı hallerine göre farklılık gösterdiğini görebilirsiniz. Buna göre yurt dışına gidenler için ülke sınırları içerisinden çıkılan gün ve bunun pasaporta kaydedilmesi ile başlar. Söz konusu sigorta ülke sınırlarına girilmesiyle birlikte son bulur. Bu durum ülkemize giden ve gelen tüm yolcular için geçerlidir. Sigortanın ne kadar geçerli olacağın bilgisine poliçede anlaşılır şekilde yer verilir. Böylece en uygun sigorta teminatını yapmanız mümkün olacaktır.


Seyahat Sigortası Nasıl Alınır?


Seyahat sigortası kapsamı ve başvuruları ile ilgili tüm işlemlerinizi online olarak gerçekleştirebilirsiniz. E-sigortam bu noktada sizin için en doğru adres olacaktır. Site üzerinden seyahat sigortası teklifi alarak bunlar arasından dilediğinizi tercih edebilirsiniz. Online seyahat sigortası satın al hizmetinden yararlanmak için cep telefonu numarası, mail adresi gibi temel bilgilerle detay/kayıt bilgilerini girerek teklif ve satın alma sürecini en pratik şekilde tamamlayabilirsiniz. Sigortayı kullanmaya başlayabilmeniz içinse ilgili sigorta primini ödemeniz gerekecektir.

1 yorum:

Post Top Ad