Post Top Ad

Dumadum Oyun Parkı'nda Çoçuklar İçin Eğlenceli Etkinlikler


 

Özellikle büyük şehirlerde yaşayan çocukların oyun alanları oldukça kısıtlıdır. Bu da onların hareketsiz ve asosyal bir şekilde büyümelerine sebep olabilir. Ancak Dumadum Oyun Parkı gibi alanlar bu soruna büyük ölçüde çözüm sağlar. Kapalı parkın eğitici oyun alanları çocuklarınızın okulda daha başarılı ve mutlu olmasına yardımcı olur. Dumadum Oyun Parkı eğlenceli ve güvenli soft play mekanları ile hem sizin hem de çocuklarınızın beğenisini kazanır.


Profesyonel Hizmet Sunan Dumadum Oyun Parkı


İstanbul Beylikdüzü’nde yer alan Dumadum Oyun Parkı profesyonel ekibi ve güvenli oyun alanlarıyla çocuğunuzun kaliteli zaman geçirmesine, öz güveninin ve sosyal becerilerinin gelişmesine katkıda bulunur. Her gün hizmet veren eğlence merkezi 2 ila 9 yaş arası tüm çocuklar için uygundur.

Dumadum Oyun Parkı yalnızca çocukları değil, sizin de keyif alabileceğiniz geniş bir kafeterya alanına sahiptir. Hem size hem de çocuklarınıza dinlenme ve yemek alanı sunan kafe bölümünde çocuğunuz için doğum günü partisi de düzenleyebilirsiniz. Yapacağınız doğum günü kutlamalarının dışında çeşitli okul etkinlikleri ve grup buluşmaları gibi organizasyonlarla çocuğunuzun doyasıya eğlendiği unutulmaz anılar biriktirebilirsiniz.


Dört Mevsim Eğlence Kapalı Oyun Parkında


Kapalı bir alanda hizmet sunan Dumadum Oyun Parkı’nın ısıtma ve havalandırma sistemleri sayesinde içerisi her mevsim tavsiye edilen sıcaklıkta tutulur. Havalandırmanın yanı sıra hijyen ve güvenliğe de önem verilir. Her oyuncak ve tüm park alanı periyodik olarak dezenfekte edilir. Çocuklarınız için tehlikeli olabilecek herhangi bir oyuncağa veya zemin malzemesine yer vermeyen parktaki tüm oyuncaklar düzenli olarak kontrol edilir. Bir sorunla karşılaşıldığında hemen müdahale edilir.


Dumadum Oyun Parkı Etkinlikleri ve Çocuk Oyun Alanları


Çocukların seveceği aktivite alanlarının yer aldığı Dumadum’un kapalı oyun alanında eğitici parkurların yanı sıra top havuzu, sünger havuzu, 3 boyutlu hayvan ve ağaç figürleri yer alır. Doğa temalı figürler çocukların doğaya karşı duyarlılığının artmasına yardımcı olurken çevre hakkında bilgi sahibi olmalarını da sağlar. Oyun parkı etkinlikleri arasında çocuklarınızın el becerilerini geliştirebilecekleri resim yapma ve boyama gibi çeşitli faaliyetler de bulunur.


İstanbul Çocuk Parkları ve Dumadum Oyun Parkı


İstanbul'da yer alan çeşitli çocuk parkları arasından seçim yapmak zor olabilir. Dört mevsim her türlü hava koşulunda sorunsuzca faydalanabileceğiniz Dumadum, bir çocuk oyun parkında aradığınız tüm özellikleri size sunar. Uluslararası güvenlik standartlarında hizmet veren oyun alanındaki güler yüzlü, uzman kadro hem sizin hem de çocuğunuzun rahatı ve mutluluğu için çalışır.

Her detayıyla sizi memnun eden Dumadum, kaliteli hizmet ve uygun fiyat avantajları ile rakiplerinden ayrılır. Ulaşımı oldukça kolay olan oyun alanına gitmek için özel aracınızın dışında metrobüs ve tramvay gibi farklı ulaşım alternatiflerini de kullanabilirsiniz.

Siz de çocuklarınızı ödüllendirmek amacıyla veya onların keyifli vakit geçirmeleri için maksimum eğlenceli ve avantajlı Dumadum Oyun Parkı’nı tercih edebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Top Ad