Post Top Ad

Özel Sağlık Sigortası Yaptırmadan Önce Bunları Bilin


Kişileri sağlık güvencesi altına alan özel sağlık sigortası, çalışan ya da çalışmayan fark etmeksizin herkes için yapılabilir. Sigortanın avantajlı hale gelmesi adına yaptırmadan önce dikkat etmeniz gereken bazı noktalar vardır. Poliçe kapsamında haklarınızı iyi bilmeniz ya da fiyata karşılık neler sunulduğunu görmeniz, alacağınız sağlık hizmetinin etkinliğini artıracaktır.

Özel hastanelerde yüksek bütçelere katlanmadan sağlık hizmeti alabilmeyi sağlayan sağlık sigortası, genellikle 18 ile 60 yaş arasındaki kişiler için uygulanır. Kendi içerisinde ayakta tedavi, yatarak tedavi ve doğum teminatı gibi teminatlara sahiptir. İsteğe bağlı olarak poliçeye diş paketi, mini check up, online doktor hizmeti, diyetisyen hizmeti, dolgulu diş paketi, mamografi, VIP check up gibi teminatlar ilave edilebilir. Teminatlar belirlenirken çoğunlukla yaş ve planlama dikkate alınır. Sigorta yaptırmadan önce bu teminatları kapsamlıca incelemenizde fayda vardır.


Özel Sağlık Sigortası Yaptırmadan Önce Nelere Dikkat Edilmelidir?


Kendi içerisinde çeşitlere ayrılan özel sağlık sigortası kapsamı oldukça geniştir. Bu imkanlardan eksiksiz olarak yararlanmak istiyorsanız sigorta yaptırmadan önce dikkatli olmalısınız. Poliçeyi onaylamadan ya da sigorta bedelini ödemeden önce sigortaya konu kişi ya da kişileri netleştirmelisiniz. Yaş sınırını önemsemeli, yaşa uygun sigorta kapsamı seçmelisiniz. Sigortada en önemli hususlardan biri tedavi teminat türüdür. Yani özel sağlık sigortası çatısı altında yalnızca yatarak tedavi mi yoksa hem yatarak hem de ayakta tedavi mi alacağınıza karar vermelisiniz. Teminat kapsamı özel sağlık başta olmak üzere tüm sigorta türleri için son derece önemlidir. 


Bu teminatların limitlerini bilmeli ve eğer isteğiniz varsa ek teminatları belirlemelisiniz. Sigortayı ana hatları ile inceledikten sonra anlaşmalı hastane ağı, teminat dışında kalan durumlar, muafiyet ve bekleme süreleri, ömür boyu yenileme garantisinin ne kadar süre ile verildiğini ve özel şartları da incelemelisiniz. Tüm özellikleri en avantajlı şekilde sunan fiyat tekliflerini de bakmalı ve en uygun olanı tercih etmelisiniz.



Özel Sağlık Sigortası Nasıl Yaptırılır?


En uygun koşullarda özel sağlık sigortası yaptırmak istediğinizde her zaman sizin için en doğru adres Demir Sağlık olacaktır. Tüm sigorta türlerinde daima en iyi teklifleri sunan Demir Sağlık her ihtiyaca uygun çözümlere sahiptir. Kapsamlı sigorta türlerinden yararlanmak istediğinizde doğrudan online teklif alabilir, uzman danışmanların sizinle iletişime geçmesini sağlayabilirsiniz. Yapılan teklife onay verip sigorta bedelini ödediğinizde sigortanız aktif olacaktır. Böylece hem kendinizi hem de sevdiklerinizi güvence altına alabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Top Ad