Post Top Ad

Patirti.com Alışverişim Yeniler

Herkese selam.. Bu ara malum alacaklarımızı online dan takır takır alır olduk.. Pandemiden sonra özellikle birçok alışverişimi online dan yapıyorum. Hem rahat oluyor hem de güvenilir siteleri artık biliyorum ve içim rahat bir şekilde siparişimi veriyorum.


gömlek elbise


Bunlardan biri de patirti.com. Daha önce de alışveriş yapmıştım buradan. Önceki yazılarımı okuyanlar bilir :) Şimdi de kış sezonuna yaklaşırken siteye yepyeni ürünler yüklendiğini gördüm ve dayanamayıp aklımda olan iki parçayı hemen aldım. Biri gömlek elbise diğeri de kadın pantolon kategorisinden seçtiğim zincir detaylı pantolon :)


kadın pantolon


Her ikisi de çok hoşuma gitti. Bu aralar yeşile özellikle de haki yeşiline bi zaafim var biliyorsunuz.. Zaten bu yıl da hakiler kahveler çok çok moda! Ekoseler, oduncu gömlekler ayrıca yine çok revaçta.. Sitede kadın pantolon modelleri ve oduncu gömlekler ilk gözüme kestirdiklerim oldu bu yüzden..


patirti.com alışveriş

kadın elbise


Ama sitedeki kadın abiye ve kadın elbiseler de dikkatimi çekmedi değil.. Büyük beden elbiseler bile var.. Bazen büyük beden kıyafetleri bulmak çok zor oluyor ama bu sitede o konuda da rahatsınız :)  


Benim gömlek elbise tam istediğim şekilde ve  boyda geldi. Kumaşı yumuşacık  :) Ekose desenli ve cepleri falan da var. Ben kemer ile kombinlemeyi tercih ettim ve tayt ile de çok güzel oldu. 


Zincir detaylı pantolon ise daha ince keten kumaş ve beli lastikli. Fiyatı da baya uygundu. Mevsimlik olarak çok güzel bir parça ayrıca rengini de çok sevdim :)


Genel olarak yine memnun kaldığım bir patirti.com alışverişi oldu. Kargo durumunu mesaj olarak alıyorsunuz ve ürünler hızlıca ve sapasağlam elinize ulaşıyor.


Sevgiler... 




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Top Ad