Post Top Ad

Incia Ürünleri Kullananlar

Hayatımızda ne kadar doğal içerikli ürünler kullanıyoruz tartışılır ama elimden geldiğince ve mümkün olduğunca kullandığım ürünlerin içeriklerinin doğal olmasına ve cruelty free ve vegan olmasına dikkat ediyorum. Öyle olunca da bu tarz marka ve ürünleri titizlikle takip ediyorum. Incia markası da güvenle alıp kullanacağınız işte bu markalardan biri.


Incia ürünleri kullananlar


Doğal Incia ürünleri, kişisel bakımdan, anne/bebek ürünlerine, ev bakımından, güneş ürünleri ve doğal sıvı sabunlara kadar pek çok kategoriye el atmış durumda. Kişisel bakım ürünlerinde doğal roll-on ve Hindistan cevizli doğal butter'larını kesinlikle tavsiye ederim. Hele o butterları o kadar başarılı ki bayılıyorum..! Türü türüm hindistan cevizi kokusu dışında cildinizi yumuşacık yapıyor ve hamile çatlaklarına ve kuru cilde on numara tavsiye edebileceğim bir ürün.



Incia doğal butter


Büyük boyu yani 50 ml olanları dışında illa bi önce deneyeyim derseniz 15 ml olanları var onları deneyebilirsiniz de. Bide doğal butterlarını ben en çok yazın ne için kullanıyor ve seviyorum biliyor musunuz.. Ter kokusuna iyi gelen muhteşem bir ürün.. Sabah uyguluyorum akşama kadar bir gram ter olmuyor ve ter kokusu vs hiç yani.. O yüzden terleme sıkıntısı yaşayan veya bu konuda hassas kişilere önerebileceğim en iyi ter önleyici ürünlerden biri Incia hindistan cevizli doğal butter.


Yine yoğun nemlendirici bir vücut losyonu olan Incia vücut losyonunu da önerebilirim. Sprey formda bir ürün. Kokusuz. Vücudunuzun her yerine rahatlıkla uygulayabilirsiniz.


Incia nemlendirici


İncia bebek bakım ürünleri benim bide en merak ettiklerimdi. İçlerinde zeytinyağlı doğal köpük sabunu denedik. O kadar güzel bir yapısı var ki elleri de yumuşacık yapıyor. Efe de çok sevdi diyebilirim :) Ayrıca Incia ürünleri hiçbir şekilde parfüm, sentetik boya ve mineral yağ içermiyor. Cruelty free ürünler ve doğa dostu ürünler. 


Incia bebek


Incia ürünlerini pek çok eczaneden ve Trendyol'dan temin edebilirsiniz. Ürünlerle ilgili soracağınız şeyler olursa tecrübe ettiğim kadarıyla size yardımcı olurum. Bana @pembedunyammm instagram hesabımdan ulaşabilirsiniz :)


Sevgiler..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Top Ad