Post Top Ad

Avon Ailesinin Yeni Üyesi: Avon İncandessence Soleil

Herkese selam.. Bugün sizleri yaz da gelirken Avon ailesinin yepyeni üyesi, tam bir yaz kokusu Avon İncandessence Soleil ile tanıştırmak istiyorum. Mis gibi bir çiçek kokusu karışımı ve yine diğerlerini aratmayan türüm türüm bir koku ve kalıcılık diyebilirim.. 


Avon Incandessence Soleil


İlk İndancessence parfümünü kullandığımda o kadar hayran kalmıştım ki bu kokuya sokakta çevirip de çokk fazla soranlar olmuştur. Her tende farklı dursa da bu koku kendimle çok özdeşleştirdiğim bir parfümdür net ve kıyafetlerimden çıkmayan nefis kokusunu hissetmeyi çok sevmişimdir. Maziye daldım şimdi tam 7 yıl önce kaleme aldığım bu parfümün yazısını da okumak isterseniz linki burada :)



Avon Incandessence parfüm kullananlar


Yepyeni İncandessence Soleil ise yine hem doğanın sıcaklığını üzerinizde hissedeceğiniz hem de ruhunuzu canlandıran ve yenileyen mis gibi bir koku.. İçerisindeki Pulpanat meyvesi ve kremsi odunsu notalar ile tutkulu ve cıvıl cıvıl bir yolculuğa çıkabilirsiniz. Ambalajı da tam yazı çağrıştırıyor zaten :)!



Avon Incandessence parfüm yorumlar


Bu arada Anneler Günü de gelirken annenize alabileceğiniz en güzel Anneler Günü hediyesi de olabilir. Hem de ona özel ismini üzerine yazdırarak ona sıcacık ve içten bir mesaj da verebilirsiniz. Koku noktasında eğer ağır bir kokudan hoşlaşmıyorsa ve hem kalıcı hem de çiçeksi kokulardan hoşlanıyorsa çok seveceğine adım gibi eminim :)


50 ml ambalajlarda bulabileceğiniz Avon İncandessence Soleil i hem buradan hem de online kataloglardan temin edebilirsiniz. Diğer serilerini denemeyenler için orkide, sklamen ve şakayık kokuları ile harman edilmiş Lotus, Flame, Glow ve Enjoy u da önerebilirim. 


Sevgiler...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Top Ad