Post Top Ad

Sprey Mop Tavsiye

Herkese selamlar.. Bugün uzun zamandır kullandığım ve evde adeta elim ayağım olan harika bir ürün tavsiyesi ile geldim sizlere.. Malum çalışan kadınız ve pratik ürünler her zaman olmazsa olmazım.. Hayatımı kolaylaştırıyorsa, başka şeylere vakit ayırmamı da sağlıyorsa ve beni çok zorlamıyorsa işte banko ürünümdür.. Ve bugün bahsedeceğim Smarter Shiny Sprey Mop da işte bu ürünlerin başında geliyor.


sprey mop tavsiye


Evde, temizlikte sil süpür olayını aşırı kolaylaştıran ve püskürtme özelliğinden dolayı da evi misler gibi kokutan bu sprey mop size ısrarla tavsiyemdir. Ben bu ürünü Trendyol dan almıştım. Yedek mopu herşeyi var. 360 derece dönen başlığı sayesinde kıyıları köşeleri rahatlıkla silebiliyorsunuz. Ayrıca mop bezleri mikrofiber olduğu için yüzeyleri, fayansları çizmeden etmeden kolayca siliyor ve parlatıyor.


sprey mop kullananlar


Benim en sevdiğim olayından biri de sabun koyabilmeniz için bir haznesi var ve sabunu püskürtüp püskürtüp silince evin her yeri mis gibi kokuyor valla :) Su koymak isterseniz de ılık su koyuyorsunuz. Sapı uzun olduğu için çok eğilmiyorsunuz ve böylece beliniz de ağrımıyor. Bide her temizlik bittiğinde cırtcırtlı takılan mopları çıkar yıka mis gibi ser ve yeniden kullan imkanı sağlıyor :)


Smarter Shiny sprey mop


Bu tarz ürünleri merak ediyor ve detaylı bilgi almak istiyorsanız @pembedunyammm instagram hesabımdan bana ulaşabilirsiniz.. Ayrıca bizzat deneyimlediğim ürünlerin linkini de instagram hesabımda paylaşıyorum devamlı :) Sprey mop kullananlar bu üründen sonra başka ürünü tercih etmiyor bile.. Ben de her temizlikte önce bir ortalığı süpürüyorum sonra da bu sprey mop ile siliyorum. Pırıl pırıl görüntü beni aşırı mutlu ediyor.


Sizin de ben gibi takıntılarınız varsa bu Smarter Shiny Sprey Mop u deneyebilirsiniz :)


Sevgiler...

2 yorum:

Post Top Ad