Post Top Ad

Dermokil Işıltılı Nemlendirici Maske

Geçenlerde Bim'de gezerken elim bi anda bir maskeye gitti. İtiraf edeyim başta ışıltısına bi kandım çok hoşuma gitti :) Neymiş diye bakarken soyulabilir maske olduğunu görünce alıverdim bi anda..


Dermokil kil maskesi


Dermokil ışıltılı nemlendirici maske nin fiyatı da oldukça uygundu 14.50 tl falan. Ama tabi çok masumane bir ürün diyemem içerik açısından çünkü alkol ve parfüm de içeriyor ve güzel kokusu da bu sebepten. Ve cildi çok hassas olanların kesinlikle cildinin ufak bir bölgesinde denemeden almamasını söyleyebilirim her ürün her ciltte aynı etkiyi yapmaz zira.


Maskeyi hemen denedim. Kuru ve temiz cildime bir fırça yardımı ile kalın tabaka halinde sürüp bir 15 dakika bekledikten sonra soydum gayet de kolay soyuldu ve özellikle yağlı olan alın, çene ve burun bölgeme uygulamıştım hoşuma da gitti. Cildimdeki kir ve yağı güzel aldı. Kalın tabaka halinde sürerseniz kolay soyuluyor aklınızda olsun..


Dermokil ışıltılı nemlendirici maske


Özellikle burun bölgesindeki etkisini sevdim ben zaten göz çevresine, kaşlara ve saç diplerine değdirmiyorsunuz uygularken. Etki olarak fena değil ve cildi bi opak görüntüye kavuşturuyor. Kir,yağ ve siyah noktaları temizliyor ve nemlendiriciliği de çok iyi olmasa da fena değil.


Benim cildimde herhangi bir yan etki de yapmadı ve Tiktok da bu maskeyi paylaştığımda bi anda viral oldu ürün ona da ayrı bi şaşırdım tabi çünkü 1 milyona yakın izlendi :) Seven de olmuş sevmeyen de ama genel manada kullananı da var baya ve hatta farklı çeşitlerinin de Gratis'lerde falan satıldığını öğrendim size de aktarmış olayım:)


Sevgiler...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Top Ad