Post Top Ad

Kaş Kirpik Bakım Yağı Önerileri

Dönemsel veya stressel bazen kaşlarımız dökülür veya kimilerinin tabiriyle bize küser.. Tabi bunun için de kırk yöntem deneriz ama bunlardan en güzeli hiç şüphesiz doğal yöntemler olmalıdır ki kaş ve kirpik çoğaltmada en etkili yağlardan biri hint yağıdır bilenler bilir..


kaş kirpik bakım yağı kullananlar


Peki kaş ve kirpikleri ne uzatır?

Ben de geçenlerde ürünlerini sevenerek kullandığım Le Sandre Organic markasının kaş&kirpik bakım yağının içeriğini görünce hemen denemek istedim ki içinde hint yağı da olmak üzere yalnızca doğal yağlar bulunuyor: ayçiçek yağı, badem yağı, e vitamini, susam yağı, amla yağı, buğday yağı ve jojoba yağı gibi..Yani hepsi bi arada elinizin altında :)

Hem içeriği çok güzel hem uygulaması kolay ve etkisini de baya beğendim ki kaş ve kirpikleri çok güzel de besliyor.. Kirpiklerinizin gürleşmesini istiyorsanız da aynı şekilde kullanabiliyorsunuz..

kaş kirpik bakım yağı


Ben her akşam yatmadan önce bir kulak pamuğu ile yağı kaşlarıma ve kirpik diplerime uygularken eski bir maskara fırçası ile de kirpiklerime maskara sürer gibi sürüyorum arkadaşlar :)

Bu rutini düzenli yaptığınızda bariz etkisini görüyorsunuz. Eminim çoğunuzun böyle bir ürüne ihtiyacı var ve bakım ihmale gelmez.. Umarım size de güzel bir tavsiye olmuş olur..

Sevgiler...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Top Ad