Post Top Ad

Bir Gratis Alışverişi

Aslında bu Gratis alışverişini yapalı epey oldu hatta ürünleri bitirmek üzereyim öyle söyleyim o yüzden hem alışverişi hem ürün yorumlarımı da ekleyeceğim bu yazıya haberiniz olsun :)


Gratis alışverişi


Öncelikle benim gibi dalgalı saçlara sahipseniz yazın en kurtarıcı şekillendiriciler köpükler veya jöleler oluyor ama ben jöleyi daha çok seviyorum tabi çünkü saçları kabartmadan şekillendirip gün boyu parlaklık da veriyor bu sebepten güzel bir marka alıp devamlı onu kullanıyorum..


Taft jöle kullananlar


Ne bileyim saça ısı vermektense saça jöle kullanmak daha zararsız geliyor bana sonuçta diplere sürmüyorum sadece uçlara kullanıyorum ve aynı gün yıkıyorum :) Bu Taft jöle de hem saçı çok güzel şekillendiriyor çok kurutmadan hem de gün boyu saçlar şeklini koruyor.. Fiyatının hakkını veren bir ürün ve baya da gidiyor..


Wetn Wild markasından ilk kez bir kapatıcı ve bir de maskara aldım.. Ama maskarayı aldığıma pişmanım onu söyleyeyim.. Kapatıcıdan başlarsak Maybelline Fit Me ye çok benzettim hem ambalaj hem etki olarak ama tabi tam da onun yerini tutmuyor.. Yoğun yapısı var altına bir nemlendirici şart.. Güzel kapatıyor..


Wetn Wild kapatici yorumları



Maskara konusunda aynı şeyi söyleyemeyeceğim.. İstediğim etkiyi alamadım kızlar..Volume yazınca aldım ama etkisini sevemedim ve kaldı kenarda köşede..


Wetn Wild maskara yorumlari


Diğer makyaj temizleme pamuğu ve kulak pamukları ise ihtiyaç alışverişiydi yine ve severek kullanıyorum onları devamlı zaten..


Bu alışveriş de böyle bir alışverişti işte:) Size ürün yorumlarıyla beraber anlattım bak kiymetimi bilin.. :) Görüşürüz :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Top Ad