Post Top Ad

Alüminyumsuz Roll-On Önerisi: Siveno Doğal Roll-On

Kötü ter kokusu birçok insanın korkulu rüyası olsa gerek. Hem hormonal faktörler hem de dış faktörler sebebi ile ağır ve kötü ter kokularına maruz kalabiliyoruz hele de toplu taşıma araçlarında malesef. Hal böyle olunca hem sağlığınıza zarar vermeyen hem de kötü ter kokusuna etkili ürün tercih etmeniz gerekiyor. Piyasada terlemeyi önleyici diye satılan birçok ürünün içinde malesef ki alüminyum ve zararlı maddeler bulunduğu için içerik konusuna çok dikkat etmeniz gerekiyor ve bu konuda bilinçli olmak da gerekiyor tabi.


ter kokusu önleyici


Şu bir gerçek ki terlemek vücuttaki toksinleri atmak için gerekli olduğundan çok çok doğal bir süreç ve terlemek normal bir durum. Burada önemli olan kötü ter kokusunu engellemek ve yok etmek. Bu noktada hem doğal hem de alüminyum içermeyen bir roll-on önereceğim size: Siveno doğal roll-on


alüminyumsuz roll-on


Tamamen doğal içerikli hatta içerisinde kötü ter kokusunu önlemede halk arasında meşhur bilinen karbonat da var. Yine su, Potasyum Alum Tuzu, Çin Tarçını Ekstresi, Meyan Kökü gibi içeriklere sahip mis gibi doğal ve kötü ter kokusunu anında önleyen bir roll-on. Yaklaşık 2 aydır kullanıyorum bu kadar mı etkili bir ürün olur çok beğendim adamlar yapmış yani! Ayrıca ne kıyafet lekesi ne bişey asla yapmıyor.


Siveno Doğal Roll-On:

*Kötü ter kokusunu önlüyor

*Kıyafetlerde asla leke bırakmıyor

*Koltuk altındaki kararmalara karşı beyazlatıcı etkiye sahip

*Alüminyum içermiyor doğal bir roll-on


Ter kokusu için elinizin altında tek bir ürün olmasını istiyorsanız bu ürünü tercih edebilirsiniz. 


Sevgiler...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Top Ad