Post Top Ad

Grace Day Güneş Kremi

Biraz da Güney Kore Kozmetik Ürünleri'nden devam edelim. Malum havalar halen çok sıcak ve cildimizi güneş ışınlarına karşı çok iyi korumamız gereken bir dönemdeyiz. Ve benim de bu aralar favori ürünüm ve bitmesini hiç de istemediğim güneş kremim Grace Day Hyalüronik Cooling Sun Gel güneş kremi'nden bahsedeyim size biraz..


Grace Day güneş kremi


Bu yaz güneşe korkusuz, rahatça çıkmam sebebim olmuştur bu krem. Öyle güzel bir etkisi var ki! Tüplü ambalajda ve kokusu da o kadar güzel ki ayrıca vegan. Dermatolojik olarak test edilmiş bir ürün olduğu için de gönül rahatlığıyla kullandım. Güney Kore kozmetik ürünlerinin ne kadar başarılı olduğunu bilirim ama bu güneş kremi ile bir kez daha anlamış oldum ki çok iyiler :)


Grace Day güneş kremi kullananlar


Böyle yapış yapış bir etki asla bırakmıyor. Cildinize çok çabuk emiliyor ve içeriğindeki Hyalüronik asit sayesinde çok güzel nemlendiriyor. Bazılarına bu nemlendirme biraz fazla gelebilir ama kuru ve karma ciltlerin çok seveceğini düşünüyorum. Onun dışında cildi hem UVA hem UVB ışınlarına karşı koruyor ve makyaj altına da güzel bir baz görevi sağlıyor. Ayrıca ciltteki su kaybını da önlüyor.


Bu yaz hem kendime hem Efe'ye bolca kullandık ve en ufak bir lekelenme yaşamadık şükür :) Ailece bocaladık resmen diyebiliriz. Zaten çantaya atmalık bir ürün de olduğu için her gün kullandım ve yanımdam hiç eksik etmedim. Güneşe çıkmadan 15 dk önce uygulamanız yeterli. Güneş koruması ve lekelenmeye karşı güneş kremi arıyorsanız önerebileceğim en iyi güneş kremlerinden biri olabilir.


Sevgiler...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Top Ad