Post Top Ad

Naturalove Kapatıcı Fırçası İnceleme

Sizce de ilk bakışta Nascita 136 yı andırmıyor mu :) Evet öyle çünkü Nascita 136 nın tamamıyle muadili kendisi. Oval bir yapıda ve yumuşacık kıllara sahip Naturalove kapatıcı fırçasını aylar önce ben Bim den almıştım. Ve oldukça da uygun bir fiyata almıştım. İlk etapta açıkçası beklentim düşüktü ama sırf denemek için de olsa alayım dedim.


Naturalove kapatıcı fırçası


Valla gayet de güzel bir fırça çıktı kendisi. kullandıktan sonra defalarca yıkamama rağmen kılları asla dökülmedi. Hem sağlam hem kullanışlı hem de uygun fiyatlı bir kapatıcı fırçası diyebilirim. Hem kapatıcı hem pudra uygulamasında kullanılabilir. Kapatıcıyı çok fazla emmeden cilde uygulamada oldukça başarılı. Ayrıca yumuşacık bir etkisi var pofidik pofidik.


kapatıcı fırçası tavsiye


Katı kapatıcılar da dahil tüm kapatıcıları bu fırça ile saniyeler içinde göz altına yayabilirsiniz. Kılları dökülmüyor ve sertleşmiyor. Ara ara çizgilenme yapabiliyor yalan yok ama ürünü dağıtıp oturtmada oldukça başarılı. Göz altları ve göz kapaklarına rahat uygulayabilirsiniz fakat hadi bir de göz pınarının oralardan geçeyim derseniz malesef üzgünüm büyük gelir oralara pek giremiyor.


Genel olarak benim çok sevdiğim sık kıllı ve tok bir kapatıcı fırçası. Ben aldığımda gayet uygun bir fiyattaydı ama güncel fiyatını bilemiyorum tabi. Makyaja yeni başlayanlar ve günlük makyajı sık yapanlar için gayet kurtarıcı :)


Sevgiler...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Top Ad