Post Top Ad

Aveda Biberiye Nane El ve Vücut Yıkama Şampuanı

Merhaba arkadaşlar Aveda ürünlerini hiç denediniz mi bilmiyorum ama ben biberiyeli ve nane esanslı el ve vücut yıkama şampuanını denedim ve fikirlerimi sizlerle paylaşmak istedim..

Öncelikle Aveda ürünlerinin temel yapı taşını saf çiçek ve bitki esansları oluşturuyor.Tüm bitki bazlı ürünleri de klinik olarak test edilmiş bir şekilde sunuluyor.
Denediğim ürün rosemary mint serisinden..
pembedunyamm42.blogspot.com
Öncelikle şunu söylemeliyim böyle inanılmaz bir biberiye ve nane kokusu görmedim çok etkili bir hava yaratıyor ve hatta elimi yıkadığımda naneli sakız kokusu hissettim çok tatlı ve bayıldım bu kokuya :)) 

Sonra ciddi anlamda bir ferahlık hissettim böyle dinlendirici bir etkisi vardı.Ellerim yumuşacık ve ipek gibi oldu..Sonuç mükemmeldi.Ürün organik nane ve biberiye ile formüle edilmiş ve üstelik sertifikalı.Baştan çıkarıcı ve tazeleyici bir aroması var sanki böyle kendinizi doğanın içinde ferah bir ortamda hissediyorsunuz..
pembedunyamm42.blogspot.com
Cildi temizlerken aynı zamanda nemlendiriyor çünkü ellerimi sanki krem sürmüş gibi hissettim yumuşacıktı ve nemliydi.Bu da çok hoşuma gitti.

Ürün ayrıca saçlarınızın  da saç kurutucusu kullanmadan daha sık yıkamanızı sağlıyor.Genel olarak nemlendiriciliği ve verdiği ferahlık mükemmel.. Tabi ürün bu kadar güzel ve etkiliyken küçük olması da üzücü hemen bitmesini istemiyor insan çünkü :)

50 ml lik şişede bulunan ürün rahatlıkla uygulanabilen kremsi bir yapıya sahip hemen de köpürüyor ve kolaylıkla da durulanma özelliği var..Uygulanan bölgeyi nazikçe ve tamamıyla temizliyor..Şişesinin kilitli basılınca açılan kapağı ise en çok hoşuma giden özelliği olsa gerek durup dururken akma dökülme derdi yok :)
pembedunyamm42.blogspot.com
Ürünü rahatlıkla bulabileceğiniz yer ise çok severek takip ettiğim StrawberryNET.com :) Fiyatı da 24.50 tl biraz fazla gelebilir evet ama bence hak etmiyor da değil tabi ama daha uygun olsa daha güzel olurmuş :)

Sizler ne düşünüyorsunuz ya da ne düşündünüz yorumlarınızı merakla bekliyorum..

Sevgilerrr

10 yorum:

  1. güzel günlerde kullan.
    aveda ürünü denemedim fırsatım olmadı hiç

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim umarım deneme fırsatın olur gerçekten güzel bir ürün

      Sil
  2. Merak ettiğim markalardan . Güle güle kullan canım

    YanıtlaSil
  3. Aveda markasını daha önce hiç kullanmamıştım, güle güle kullanın :) Blog keşif etkinliğinde gördüm sizi ve hemen takibe aldım. Bana da beklerim : elifveyasam.blogspot.com.tr

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba çok teşekkür ederim hoşgeldiniz :) Tabiki hemen bakıyorum

      Sil
  4. SLM,
    yeni buldum sayfanızı ve takibe aldım bende beklerim yeni bir sayfa sahibi olarak..
    sevgiler..
    http://blogdakicin.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba hoşgeldinn :) tabiki bakıyorum hemen hayırlı olsun sayfann :)

      Sil
  5. Merhabalar, ürünü kullanan arkadaşlarım olmuştu ve memnunlardı. İndirimde yakalarsam hemen deneyeceğim. :) Sayfanızı yeni keşfettim artık izlemedeyim. Sevgiyle kalın iyi geceler. :)
    http://tarsusbutikkurabiye.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba hoşgeldinizz ilginize çok teşekkür ederim :)

      Sil

Post Top Ad