Post Top Ad

Konyalılarr Novada Outlet Bugün Açılıyor Açılışı Kaçırmayınn!!

Merhaba arkadaşlarr bugün Konya halkı için önemli bir gün olacak çünkü bir çok büyük markayı içeren ilk outlet merkezi Novada Outlet bugünn açılıyorr..

Yaklaşık 100 milyon dolarlık proje maliyetiyle hayata geçirilen Novada Outlet Konyanın yeni ve cazibeli bir çekim merkezi olacak..Hem yerel hem de ulusal yatırımcılara yeni bir kazanç kapısı saplayan bu proje yaklaşık 1000 kişilik istihdam kapasitesiyle de Konyanın büyük bir sermaye kaynağı olacak..

Novada Outlet yalnızca alışverişin değil aynı zamanda sosyal hareketliliğin ve sosyal yaşamın da büyük bir merkezi olacak..Neden mi? İçerisinde yer alan mağazaları,sinemaları,çoçuk oyun alanları,kafeleri,restoranları ve düzenli olarak gerçekleştirilecek olan sosyal ve kültürel faaliyetleri ile Konya halkına güzel bir keyif yaşatacak..
pembedunyamm42.blogspot.com
Kendi adıma sevindiğim durumların başında hep markaların outletine internetten bakarken ya da yok diye üzülürken ve ancak yakın büyük illerde (Ankara vs) gibi bulabilirken ki artık bu duruma sonn..

Sosyo-kültürel faaliyetler sadece bir kaç mevkide varken artık daha da arttı..Ki bu birkaç mevkidekilerden biri zaten çok üst kesime hitap ettiği için bi çok insan oradan alışveriş yapamazken artık her kesimin alışveriş yapacağı bir ortam oluştu.En azından belli bir kesime hitap etmiyor isteyen herkes rahatlıkla alışverişini yapabilecek..
pembedunyamm42.blogspot.com
Turkmall ile hayata geçen Novada Outlet konum olarak Otogara yakın bi konumda fakat merkeze uzak servisleri var mı bilmiyorum ama eminim olacaktır.Arabası olamayanlar için bildiğim bişey Sancak dolmuşlarının oradan geçtiği :)

İçerdiği mağazaları tam olarak bilmemekle beraber bende sizler gibi açılışa katılarak öğreneceğim ve açılış bugün saat 15:00 de arkadaşlar..Tek istediğim kendi adıma H&M mağazası olsa ne sevinirim :)

Şimdiden Konya halkına hayırlı omasını temenni edip keyifli ve güzel alışverişler dilerim..

Sevgilerimle

4 yorum:

  1. bloğunuza şöyle bir göz attım bir kaç yazınızı okudum . emeğinize sağlık ve bloğumu ziyaret ettiniz için teşekkür ederim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben teşekkür ederim çok sağolun hoşgeldiniz :)

      Sil
  2. Aaa bende Konya'da yaşıyorum ve daha yeni duyuyorum resmen burayı. *-* Teşekkürler yazı için. ^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben teşekkür ederim,sevindim Konya da olmanıza

      Sil

Post Top Ad