Post Top Ad

BİTENLERRRR :))

Merhaba arkadaşlarr blogda o kadar yazı yazarken bi de baktım bitenler bi hayli birikmiş o halde ben de bi bitenler yazısı yazayım dedim :) 

Bakalım nasıl bir sonuç çıkacak :) Öncelikler birikenlerin topluca bir görüntüsü aşağıda..Makyaj,temizlik ve bakımla alakalı şeyler daha çok..

Gelelim biten ürünlerin analizlerine:
  
English Home body losyon soft: Hoş ve kalıcı kokusuyla severek kullandığım bir üründü genelde her body losyon hoşuma gitmez ve bi süre sonra bırakırım ama bunu bitene kadar kullandım :) Ürün pompalı ve 200 ml lik şişede..

She sexy deodorant: Parfümünü kullanmıştım o biteli baya oldu ama deodorantı biraz gecikti ve nihayet o da bitti :) Kokusu böyle oryantal bir koku genelde she kullananların tercihi bu renktir hep duyduğum ama aşırı bi güzelliği de yok favorim ixorayı geçemedi şu anda :)

Palmolive Akdeniz Bitkileri duş jeli: Adaçayı,biberiye ve hanımeli özlü olanı bu duş jeli.Samimi söylüyorum şu ana kadar kullandığım onca duş jeli arasında tek tuttuğum..Öyle güzel bir kokusu ve kalıcılığı var kii saatler sonra bile hissetmek nedir yaa..Tekrar tekrar alınacaklar arasında kesinliklee..

Epi 40 lı sir ağda seti: Bim'den almıştım bunu çok beklentim yoktu ama beni baya şaşırttı..Bi kere Veet bile bana o kadar başarılı gelmemişken bu markanın beklentilerimi karşılaması ve bantlarda yapışkanlık konusunda sıkıntı çekmemem ve bi çok kere kullanabilmem onu tekrar alabileceğimin işareti herşey marka değilmiş bazen bu da bunun en güzel örneği..

Sleppy sensitive ıslak mendil: Nemlendiriciliği ve kokusu çok hoştu kuruma gibi bir problem hiç olmadı..

İpana diş macunu: İpanayı genelde severim ama eskisi gibi dişlere etkili olmadığını düşünüyorum Sensodyne kullanıyorum şu an o bir tık daha iyi en azından beyazlatmada..

Listerine ağız bakım ürünü: Dişlerimi fırçaladıktan sonra mutlaka ardından kullandığım ve çok sevdiğim bir ürün..Verdiği ferah koku ve nane esansı en kötü kokuları bile yok ediyor..Bazen yemeklerin yanında yeşil soğan yemeyi çok severim mesela ve onun kokusu da kolay çıkmaz ki ertesi gün de iş olduğunu düşünürsek hemen imdadıma Listerine koşar hemen yedeklenecek :)

İpelina makyaj temizleme pedi: İpelinayı çok başarılı buluyorum makyaj temizleme pedi bitti ama hala kullandığım diğer ürünleri var ve şirin ambalajları ile gönlümü fethetti ilk etapta..Makyaj temizleme pedi yumuşacık çok iyi tek sevmediğim özelliği kenarları dikişli değil o da olsaymış tam notu alacakmış..

Celebre edt parfüm: Kesinlikle Avon parfümlerinde tek favorim ve en sevdiğimm..O hoş kokusu hala burnumda o kadar seviyorum..Çekici bir kokusu var :)

Son olarak Veet tüy dökücü krem: Kokusu berbat işlevi fena değil aslında tüy dökücü krem pek kullanmam ama acil durumlarda sadece devreye girer o yüzden tekrar alacağımı sanmam sir ağda varken krem vs boşş..

İşte bitenler listem nasıl buldunuz ekleyecekleriniz var mı sizlerin de yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar?

18 yorum:

  1. Sende baya ürün bitirmişsin bravo Tatlım !! bayrama gelir yeniler artık :) sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağol canım valla oyle olmus yaa evetttt gelsin yenilerr çok severim yenileri :)))

      Sil
  2. palm olive duş jelini deneyeceğim bakalım ama küçük boy bulamadım bir türlü..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım mutlaka denemelisin ama küçükleri yok bunun :) kokusu muhteşem ve kalıcı

      Sil
  3. süperr bayılırım bitenler yazılarına :) gelsin yenişlerr :))

    YanıtlaSil
  4. Çok cici bi yazı olmuş canım :) gerçekten tüy dökücü kremlerdense ağda ya da jilet bile daha iyi gerçekten.. Gelsin yeniler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkürler canım :)) evet dimi geldin yenilerr bakalım :)))

      Sil
  5. Merhaba canım takipteyim :)

    YanıtlaSil
  6. güzel bir bitenler yazısı olmuş, paylaşımın için teşekkür ederim :)) celebre yi ben de bayılarak kullanıorum yıllardır. sanırım 5. şişesi filan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Valla aynen canım ya bi parfumden hiç bakmaz mi insan evet bundan bikmaz depoluyorum resmen :))

      Sil
  7. Maşallah bitenlere, gelsin şimdi yeniler ! :)

    YanıtlaSil
  8. Bimin sir ağda bantlarını bende kullanıyorum mükemmeller başka da almıyorum valla :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canım evet hakkaten süper yaa bide 40lı fiyatı da çok uygun :))

      Sil

Post Top Ad