Post Top Ad

Fresh'n Soft Sürprizim :)

Merhaba arkadaşlar geçen günlerde tarafıma Fresh'n  Soft  tarafından gelen güzel bir kargodan bahsedeceğim size :) Paket harika bi şekilde en sevdiğim ürünleriyle doluydu..Ürünlerini çok severek kullandığım için de süper bi sürpriz oldu bana..

Fresh'n Soft "sizin için en iyisi"sloganı ile her daim ürün çeşitliliğini bizlere hep daha faydalı olacak şekilde arttırmaktadır.1992 yılında Türkiye'nin ilk ıslak mendili öncülüğünü yaparak da tarihe geçmiştir..Yıllar boyunca da adını da kalitesini de koruyagelmiştir..

Şimdi gelelim paketin içeriğine;

Paketten kuru ve hassas ciltler ile normal ve karma ciltlere özel iki ayrı makyaj temizleme mendili çıktı.Makyaj temizleme mendilleri o kadar güzelki makyajı anında temizlerken ne çok kirletiyor ne de iz yada alerji yapıyor.İçeriğindeki papatya özü sayesinde de cildi yumuşatarak nemlendiriyor ve E vitaminiyle de cildi inanılmaz besliyor..
pembedunyamm42.blogspot.com
Asetonsuz oje çıkarıcıya ise diyecek bişey yok çünkü tırnaklarımıza hep farkında olmadan zarar verdiğimiz diğer asetonlar tırnak köklerimizi ve tırnaklarımızı tahriş edip kırılmalara sebep oluyor.

Asetonsuz oje çıkarıcı ise tırnağı besleyen E vitamini özel formülüyle koyu renk ojeleri bile kolayca temizliyor ki ben ilk gün denedim gayet güzel temizledi ve hiç leke bırakmadı gayet başarılı :)

Ve gelelim en sevdiğim şeylerden birine makyaj düzeltme çubuğuna..Makyaj düzeltme çubukları benim gündelik makyajımın en önemli kurtarıcıları ve olmazsa olmazım..

Fresh'n Softun da makyaj düzeltme çubukları bana ilaç gibi geldi ve %100 pamuk üretimi olan bu çubukların bir tarafı yassı bir tarafı da sivri..Makyaj hatalarını rahatlıkla düzeltebiliyorsunuz..
pembedunyamm42.blogspot.com
Premium makyaj temizleme pedlerinin ise en sevdiğim yanı kenarları dikişli ve parçalanma gibi bi mevzu kesinlikle olmuyor.%100 pamuk ve kolayca makyajı temizliyor :)

Gelelim en çok merak ettiğim şeye "ter emici yaprak" lara..Koku ve ıslaklık konusunda günlük temizliğimiz için üretilen bu yapraklar kıyafetin kol altına temas edecek şekilde yapıştırılıyor.Koltuk altı terlemesi böylece kıyafetlerimizden uzak oluyor.Özellikle çok terleyen ciltler için inanılmaz güzel bir formül ve çok pratik..Ben hepsini kullanmaya henüz çok kıyamadım çünkü daha önemli ve aşırı sıcak günlere saklıyorum :)

Kulak çubukları da %100 pamuk üretimi ve çok hijyenik..Kısacası harika bir paketti Fresh'n Soft çok teşekkür ederim..Kalitenize ve ilginize hayranım..
Sizlerden de ürünleri deneyen varsa mutlaka yorumlarınızı bekliyorum :)

Sevgilerr



11 yorum:

  1. Ne ara geldi ne ara kullandın :) valla çok hızlısın. Güle güle kullan canım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım gecen hafta geldi kullanmaya başladım tam bitmedi tabiki kulandıklarımı yazdım bende :) yoksa yazmam zaten :)

      Sil
    2. Bir tek ter emici yaprakları denemedim özel günlere saklıyorum onu da belirttim onu ayrıyeten deneyince yazıcam :)

      Sil
  2. Güle güle kullan tatlım ;)

    YanıtlaSil
  3. Hepsi gerekli ve işgören ürünler,güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle çok gerekli ürünler çok teşekkür ederim canım :)

      Sil
  4. Freşsoft ürünleri gayet başarılı. Ter emici yapraklar kışın kalın kıyafetlerle kullanmak sanki daha iyi olur gibi.

    YanıtlaSil
  5. Ter emici yaprakları kullandım ama pek memnun kalmadım ben..

    YanıtlaSil

Post Top Ad