Post Top Ad

Ben Küçükken :)

Günaydınn arkadaşlarr sevgili güzellik Sevdicann beni mimlemişş hem de çok mu çok güzel bir mim olmuşş çok teşekkür ederim kendisinee o kadar güzel yıllara gittim ki sayesinde zaman geriye aktı sanki film gibi ve ben çoçukluğuma döndüm :)

Küçüklüğüm Konya da geçti ve hala da Konyadayım..Çok uslu,çalışkan,örnek gösterilen çok hızlı ve çok iyi kitap okuyan ve bir o kadar da hırslı biriydi Ümran..Sindy bebeklerimi uyutmayı cok severdim, kapının eşiğine komşunun kızıyla oturup sindy bebek sallardık uyusunlar diye :) Haa bir de anneme bebeğim için kıyafetler diktirirdim değiş değiş giysin diye :)


Yine bahçede çamurdan evler,çaydanlıklar,tabaklar yapmaya bayılırdım..Annem çok kızsa da yine çamurda oturmuş bişeyler yaparken bulurdum kendimi komşumuzun kızıyla :) Sonra bide erkek kardeşim taso oynamaya alıştırmıştı bi ara taso oynardık evde :) Yarış yapardık kim yenecek diye çat çat atardık tasoları :) Tabi insanın erkek kardeşi olunca ondan da eksik kalmıyor :)


Taso merakımız da Pokemon hayranlığından gelirdi.Pokemon başlayınca herkes televizyonun başına geçer tık çıkarmadan izlerdik :)


Hele o şirinler yokmuydu çok severdim hala da severim :) Şirine hayranıydım bayılırdım ona :)

Onun dışında sek sek oynardık,ip atlardık,körebe saklambaç..Akşam ezanına kadar oynardık.Annem pencereden bağırırdı "haydi akşam oldu" diye ama oyunun tadı o kadar güzeldi ki hiç girmek istemezdik eve :) 
1995 li yılların en güzel çoçukluğuydu bizimkisi..
Küçüklüğümde inanılmaz kalın telli ve inatçı saçlarım vardı hafif de dalgalı kolay kolay şekle girmezdi.Annem hafif kabartarak tarardı saçımı taç takardım düşünün artık o halimi :))
Okul önlüğümün yakası hiç düzgün durmazdı hep bozulurdu hatta bi vesikalık fotoğrafımda resmen yakam ters dönmüş haberim bile yokk ama derslerde inanılmaz başarılıydım deyim yerindeyse inek gibi çalışırdım derslerimi hep 5,5,5 geçerdim :) Bunun hem olumlu hem olumsuz yanları olurdu tabi benim açımdan olumsuz yanı milet sıra olup benden kopya çekmeye çalışırdı kimi çikolata falan teklif ederdi :) 

Derslerimdeki başarım yıllar boyunca sürmüştür üniversite de dahil tabi bu da ben ve ailem açısından hep bi gurur kaynağı olmuştur..

Bahçede kısır günleri yapardık kolu komşuyu toplar çoluk çoçuk herkes evinden bişey getirir kimi kısır kimi çay kimi tatlı oturur yerdik.Kısırı çok severdim hala da severim kim sevmez ki :)

Çoçukluğuma dönecek olursak anlatacak o kadar şey var kii o günler geri gelse keşke hep çoçuk kalsam derim hep ama zaman akıp gidiyor işte..Geriye böyle tatlı,güzel anılar kalıyor..

Sizin çoçukluğunuz nasıl geçti acaba var mı ekleyecek olanlar eminim söyeleyecek çok şeyiniz vardır :)
Bende katılmak isteyen arkadaşlarımı ve yazımı sonuna kadar okuyanları mimliyorum özellikle etiketlediklerimi :) 

Şeplali Şeplali
Modadir Makyaj
My Little Mascara
beauty beybi 
limonlu kek 
Pelin İnceoglu 



6 yorum:

  1. Ümran vallahi zevkle okudum. Yüzümde güzel bir tebessüm oluşturdu yazın. Bizler sokakların tadını çıkaran son jenerasyon duk zaten. Şimdi ki çocuklar bizim kadar şanslı değil ne yazık ki. En kısa zamanda zevkle yapacağım bende ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canım benim çok haklısın çoçukluğunu en güzel yaşayan son seriydik bizz şimdi nerde öylee begenmene cok sevindimm :) heyecanla bekliyorum yazını da :))

      Sil
  2. Çok keyifli bir yazı olmuş :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Beğenmene sevindim canım :) seni de mimledim katılmak istersen beklerim :)

      Sil
  3. Keyifle okudum yazını :) Blogunu takibe aldım canım :) Bende beklerim sevgiler :) http://betulunsirlari.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoşgeldin canım tabiki hemen geliyorum bende :)

      Sil

Post Top Ad