Post Top Ad

Balık Fırça / Fish Brush Makeup

Herkese merhaba.. Son dönem unicorn fırçalar oldukça popüler oldu biliyorsunuz, renk renk desen desen fırçaları görünce kendimizden geçiyoruz. Biraz da renkliliği seviyoruz. Makyaj yaparken geçirdiğimiz dakikalar daha eğlenceli olsa fena olmaz mı yani :)!!! Unicorn fırça furyasının yeni bebeklerinden biri de balık fırçalar. Bu arada Zaful da yellow sweatshirt indirimlerini kaçırmayın :)

Yellow sweatshirt lerde inanılmaz güzel ürünler var bu ara diyerek konuya devam. Bu arada çiçekli rompersler bu ara çok moda. Hemen siz takipçilerime özel %10 indirim kodu kullanarak kendinize bir romper seçebilirsiniz: ZFEN01.  


It’s Romper season. Click for Best ideas of floral rompers.
Get yourself a new romper this summer!
Use 10% off code:ZFEN01
Fish brush ya da mermaid makeup brushes olarak da geçen balık fırçalar rengarenk görünümüyle çok şekerler. Hiç kullanası olmasa da sırf güzel görüntüsü için alası geliyor insanın :) Kıl yapıları biraz fazla sentetik ve sert gelebilir ama bunu problem etmeyenler için aslında kullanışlı da bir fırça.

balık fırça

Normalde bu fırça sitede fondöten fırçası olarak satılıyor. Ama ben bu fırçaları yerli ve yabancı vloglarda çok inceledim ve çok farklı şekillerde kullanıldığını gördüm. Evet fondöten ve bb krem için çok ideal, yana kaydırarak rahatça uygulanabiliyor. Sadece göz altlarına uygularken biraz zorluk çekilebilir onda da fırçanın ucuyla pıt pıt hareketlerle uygulama gerekiyor.

balık makyaj fırçası

Balık fırçaları aynı zamanda kontür, highlighter ve allık için de kullanabiliyorsunuz. Özellikle likit ürünleri çok güzel dağıtıyor. Kontür hatlarını güzelce belirginleştiriyor. Dediğim gibi kılları biraz daha yumuşak olsa daha güzel olurdu ama yine de güzel :) Uzun sapı ile rahatça uygulama sağlıyor. Henüz yıkamadım o yüzden kılları dökülüyor mu test edemedim.

Balık makyaj fırçalarını satın almak ve makyaj koleksiyonunuza renk katmak isterseniz aşağıya bırakacağım linke tıklamanız yeterli :) Fiyatları da oldukça uygun.

Sevgiler

Balık Fırça: Zaful

7 yorum:

  1. ben bu fırcaya bayıldım ama ya:D güzel günlerde kullan tatlım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok sağol canım ben de bayıldım bir balık fırçam oldu :D

      Sil
  2. Güzel gunlerde kullan inşallah

    YanıtlaSil
  3. Ben konuyu yabancıyım ama nezaketen yazmak istedim :)

    YanıtlaSil
  4. Çok hoş bu, güzel günlerde kullan :)

    YanıtlaSil

Post Top Ad