Post Top Ad

Biricitle Yaza Merhaba Etkinliği ve İlk Detaylar

Vallahi geçtiğimiz günlerdeki kısa seyahatin yorgunluğunu anca atabiliyorum :) Yine karış karış gezmişiz ne de iyi oldu :) Sevgili arkadaşım Biricitin Yeri Yasemincim de geçtiğimiz Cumartesi biz bloggerları bi araya toplayıp Crowne Plaza Florya'da güzel bir etkinlik gerçekleştirdi. Aylar önce çalışmaya başlamıştı kendisi ve başarılı bir etkinliğe daha imza attı.

Biraz sizlere etkinlik mekan sponsorumuz Crowne Plaza Florya'dan bahsetmek istiyorum. Florya'nın ilk ve tek 5 yıldızlı oteli olan Crowne Plaza İstanbul Florya, hem doğayla bütünleşik muhteşem semti hem de denize sıfır konumuyla bence mükemmel! Yine dünyanın en büyük tematik akvaryumu İstanbul Akvaryum ve bol bol selfieler çekindiğimiz Türkiye'nin ilk denize sıfır alışveriş merkezi Aqua Florya'ya sadece 3 dakikalık yürüyüş mesafesinde :)

crowne plaza istanbul florya

blogger buluşması crowne plaza

Biz zaten o gün etkinlik mekanına Taksim Florya dolmuşlarına binip erkenden geldik ve vaktimizi biraz Aqua Florya da geçirdik. Alışveriş merkezinin güzel mağazalarının yanısıra terastaki dürbünden deniz manzaralı Florya'yı izlemek çok keyifliydi bide hemen aşağısındaki denize sıfır cafelerine bayıldım :) Aslıtoşumun çok sevdiği penguenlerle kare de eklemek lazımdı :)

aqua florya

Saat 13:00 olduğunda etkinliğimiz başlamıştı. Otelin deniz ve havuz manzaralı, açık büfe kahvaltıları ve brunchları ile meşhur Salamina Restorant da toplandık :) Davetli 15 blogger arkadaştan bir kaçı hariç çoğunu tanıyordum zaten ve onlarla yeniden bi araya gelip bolca sohbet ettik. Enerjisine ve güzelliğine bayıldığım Beğendim Paylaştım, candan ve içten Madam Emine, makyaj blogları deyince olmazsa olmazlardan Makyaj Kelebeği ve Audreyy Blog gibi çok sevdiğim dostlarla baya sohbet etme imkanı bulduk :) Yenice yüzyüze geldiğim ama uzun süredir takipleştiğim Kelebeketkisi39 la da tanıştığıma çok memnun oldum açıkçası :) Onun bide çok tatlış bir kızı var maşallah :)


Burada da Aslı nerelere daldı bilmem kuzucum onu o gün epey yorduk :D Zaten etkinlik bitene kadar çoçuklarla iyi bi koşturdular oynadılar yeni arkadaşları oldu fıstığımın :)


Otelin bizlere hazırladığı leziz ikramlar gerçekten harikaydı, özellikle köfteler ve içli köfteler, özel soslar ve tatlılar şahaneydi neyseki rejim falan yapan biri değilim valla :D çoğunu afiyetle yedim :D Ayrıca otelin güleryüzlü personelleri sürekli bizle ilgilendiler bir mekan sponsorunun bu kadar iyi ağırladığı etkinliklerden birkaçıydı diyebilirim. Crowne Plaza Florya ve ekibine sonsuz teşekkürler..




Tabi bu arada miniklerimizi çekip güzel kareler yakalayan Zeynep Ayral ve eşine de çok teşekkürler Aslımın bu güzel pozuna bayıldım :)


Etkinlik başlar başlamaz yine bizi güzel bi sürpriz bekliyordu. Crowne Plaza Florya yetkilileri bizi İstanbul Akvaryum' u gezdirdi. Ne kadar büyük bir akvaryum gerçekten hayretler ve şaşkınlıklarla bilmediğimiz bi sürü balıkları seyrettik. Yeni yeni şeyler öğrendik. Ve en sevdiğim bölüm Yağmur Ormanları ile Penguenler oldu. O kadar tatlı yüzüyorlardı ki.. Otelimizden hatıra dolu paketimizi de almayı unutmadık :) Bu arada ziyaret etmek isteyenler için giriş ücreti 60 tl bilginiz olsun.



Akvaryumdan bi kaç kare gelsin o zaman :)

istanbul akvaryum





Vee etkinlikte ne giydim :) Çok beğenerek aldığım ve detaylı yazısına yer vereceğim çiçekli, kolları fırfır detaylı yeşil elbisemi giydim. Elbisem Zaful'dan :) Yeşili zaten çok severim o gün de konsepte uyan güzel bir kombin olsun istedim :)

moda blogları

Çok güzel bir günü de tatlı anılarla geride bıraktık. Güzel emekleri için sevgili Yasemin'e ve bizi destekleyen tüm sponsorlarımıza sonsuz teşekkürler :)

Detaylı sponsorlar yazısı gelecek..



27 yorum:

  1. Gerçekten harika bir gundu özlemiştim seni de fıstığım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Vallahi ben de özlemiştim canım ne iyi oldu iyiki biraraya geldik ♡♡

      Sil
  2. Çok keyifli birgün oldu. Seni gördüğüme de çok sevindim sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de canım ben de ayrıca ne güzel olmuştun o gün ♡♡

      Sil
  3. Canım iyiki geldin uzak yollardan ayagina saglik sevgilerimle öpüyorum tatlım 😍😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne demek canım güzel davetin için çok teşekkür ederim çok keyif aldım inan çok sıcak ve samimi bir ortamdı :)

      Sil
  4. Etkinliği instagram story'de takip etmiştim, şahane bir organizasyon olmuş :)) Çok sevdiğim isimleri bir arada görmek ne güzel :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım çok teşekkür ederiz beğenmene sevindim sevgiler :) ♡♡♡♡

      Sil
  5. Çok güzel bir organizasyon olmuş, bir İstanbul turumuzda bu akvaryuma gitmek de aklımda :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mutlaka değerlendir canım bu kadar güzel olduğunu bilmiyordum çok eğlenceli geçti :)

      Sil
  6. Çok güzel bir gündü. Tanıştığımıza da çok sevindim :)

    YanıtlaSil
  7. Ümrancım görüştüğümüze çok sevindim sevgiler 😊😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de çok çok çok sevindim yeniden görüşmek dileğiyle ♡♡♡

      Sil
  8. Yanıtlar
    1. Aynen canım bu tarz organizasyonları bu yüzden çok seviyorum ♡♡♡

      Sil
  9. Keyif ve güzelliklerle dolu geçen bir günde karşılaşmak güzeldi tatlım...
    Sevgilerimi bıraktım 💞

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen öyle ayrıca tanıştığımiza çok çok memnun oldum sevgiler :)

      Sil
  10. Çok güzel bir organizasyon, penguenleri görmek için gidicem ilk fırsatta :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gidin canım penguenler çok tatlı en çok onları seyrettim sanırım :) ♡♡♡

      Sil
  11. ne güzel keyifli güzel bir gün olmuş emeğinize sağlık Sevgiler :)

    YanıtlaSil
  12. Çok uzaklardan geldin ama kalbim her zaman sana çok yakın biliyorsun değilmi?

    YanıtlaSil

Post Top Ad