Post Top Ad

Caudalie The Des Vignes Parfüm

Yaz gelince farklı kokular denemeyi seviyorum. Özellikle de çiçek kokularının muazzam etkisi bir parfümde birleşince onu almamak için bi sebep kalmıyor. Caudalie bir Fransız markası. İlhamını üzüm bağlarından alan ve asma ve üzümün ciltteki olağanüstü etkilerini keşfeden markanın neredeyse tüm ürünleri bitkisel içerikli ürünler. Paraben ve türevleri içermeyen ve hayvansal testlere de tabi tutulmayan markanın ürünleri tüm dünyada oldukça yankı yapmış durumda.

Bugünki bahsedeceğim Caudalie The Des Vignes Parfüm de daha ilk sıkışınızda çok seveceğiniz ve dikkat de çekeceğiniz, romantik kokulu ve yasemin aromalı bir parfüm :)! Ayrıca üst notalarda beyaz misk ve portakal çiçeği de parfümün kokusunu eşsiz kılıyor.

caudalie parfüm

Kokusu da kadar kalıcılıklarına da hayran kalacağınız bu Caudalie Parfüm serisinde tam 4 çeşit parfüm bulunuyor. Limon ve Bergamot Aromalı Parfüm, İncir Aromalı Parfüm ve Üzüm Çiçeği Aromalı Parfüm de diğer merak edilesi parfümleri. Özellikle incir aromalı olanı aşırı merak ettiğimi söylemeliyim :)

caudalie parfüm kullananlar

Caudalie parfümlerin kokusu kadar esinlendikleri asmalar ve üzümlerin ambalajlarında yer alması da oldukça dikkat çekici! 

Sizlerde bu eşsiz Caudalie parfümlerini denemek ve yaz boyunca çiçek ve meyve kokularını üzerinizde hissetmek istiyorsanız Narecza sitesine bi göz atabilirsiniz. Orada satışları mevcut ve şu anda epey indirimli bir fiyatla sahip olabilirsiniz. Ben çok çok beğendim ve biter bitmez diğer merak ettiğim kokularına da şans vermek istiyorum :)

Sizler nasıl buldunuz?

10 yorum:

  1. Ben de bayıldım kokusuna ☺️

    YanıtlaSil
  2. Çok merak ettim bunu ve limonlusunu, en sevdiğim markalardan Caudalie :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim dee sevdiğim markalardan ve her ürünü ayrı güzel :)!

      Sil
  3. Çok kullanmak istediğim markalardan biri

    YanıtlaSil
  4. markanın kokularını çok merak ediyorum ama koklamadan almak istemediğimden bir türlü deneyemedim hiç birini, buna mutlaka bakacağım, güzel günlerde kullan =)

    YanıtlaSil
  5. merhaba, yazı için teşekkürler resimlere bayıldım ♥
    bende caudalienin beauty elixir favori ürünüm olarak çok memnun olduğumu söylemek isterim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. merhabaaaa çok naziksiniz çok teşekkür ederim Caudalie parfümleri efsanedr!güle güle kullanın :)!!!

      Sil

Post Top Ad