Post Top Ad

Bronz Pudra Nasıl Uygulanır? / Yves Rocher İkili Doğal Bronz Pudra

Hazır yaz gelmiş ve havalar ısınmışken ve bi anda elimizin gittiği bronzerlar ve bronz pudralar oldukça gündemdeyken ben de bugün sizlere "bronz pudra nasıl uygulanır" konulu bir yazı hazırlamak istedim. Malum hepimiz yaz geldiğinde bronz bir ten'e sahip olmak isteriz :) Kimimiz bunun için güneşin altında saatlerce dururken kimimiz de buna ilaveten makyajımızda da bronz bir görünüm yansıtmak isteriz. İşte bu noktada size bir kaç tavsiye ile birlikte Yves Rocher İkili Doğal Bronz Pudra'dan bahsedeceğim :)

en iyi bronznlaştırıcı pudra

bronz pudra nasıl uygulanır

Bronz Pudra Nasıl Uygulanır?

1) Öncelikle hepimizin bildiği bir yanlış bronzer ya da bronz pudrayı sadece kontür bölgelerine uygulamak. Malesef burada bir yanlışınız var çünkü bronz pudra, güneşin yüzümüze en çok değdiği bölgelere, özellikle de çıkıntılı bölgelere uygulanır.

2) Elimizle yüzümüzün çıkıntılı yerlerini rahatlıkla bulabiliriz zaten ve hemen fırçayı hafifçe dokundurduğumuz bronzer pudrayı bu bölgelere uyguluyoruz.

3) Peki yüzümüzün hangi bölgeleri? Alın ve çene köşeleri, elmacık kemiklerimizin altı, burun kemiğinin yanları ve hatta izlediğim bir videoda görmüştüm göz kapaklarının dış köşelerine de hafifçe fırçayı dokundurabilirsiniz. 

Bu arada kullanacağınız pudra fırçasının da yumuşak kıllı olmasına dikkat ediniz :) Ben Yves Rocher in yeni sezon çıkardığı ahşap saplı fırçalarından 05 Powder Brush ı kullanıyorum ve çok memnunum. Ahşap saplı fırçaların da detaylı yazısı gelecek :)

4) Böylece yüzümüzün en yüksek ve çıkıntılı bölgelerini geri plana atmış oluyoruz hem de doğal bir bronz görünüm elde ediyoruz.

Peki bunun için cildimize uygun bronz pudrayı nasıl seçmeliyiz?

* Ten rengimize uygun bir bronzer ya da bronz pudra seçmeliyiz aksi takdirde yüzünüzde ya bir turunculuk ya da kötü kirli bir görünüm elde edersiniz bu da hoş olmayan bir görüntüye sebep olur.

Güneşte kaldığınızda cildiniz nasıl bir renk alıyorsa bronz pudranız da ona yakın bir renk olmalı :)

bronzer tavsiyesi

Bu konuda da size bir ürün önermek istiyorum. Yves Rocher ikili doğal bronz pudra hem açık rengiyle hem de bronz pudrası ile tek palette size kullanım kolaylığı sağlıyor. Açık renk pudrası ile yüzünüzün aydınlatmak istediğiniz bölgelerini vurgularken, diğer rengiyle de yüzünüzün geri plana atmak istediğiniz bölgelerine ya da bronz görünüm vermek istediğiniz bölgelere uygulama yapıyorsunuz.

O kadar ipeksi bir ürün ki yumuşacık ve mükemmel bir kokusu var. Doğal bronz makyaj için benim bu ara en sevdiğim bronz pudralardan diyebilirim!

Sizler nasıl buldunuz? Yorum ve düşüncelerinizi bekliyorum.

Sevgiler

18 yorum:

  1. Bilgilendirici olmuş ,ellerinize sağlık👍

    YanıtlaSil
  2. Güzel bir yazı olmuş eline sağlık 😊

    YanıtlaSil
  3. Çok faydalı bilgiler içeren bir yazı olmuş tatlım.Pudra'ya da ayrıca bayıldım ...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çokkkk teşekkür ederim canım pudra gerçekten yıldız****** :)

      Sil
  4. fotolar çok şiriin iyi uygulanıyomuuuş :)

    YanıtlaSil
  5. Çok güzel bilgilendirmişsin canım :D Bende beyaz tenli biri olarak çok az kullanıyorum. Esmerler için çok ideal bence

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım teşekkür ederim bence sana da çok yakışır doğru renk ve taktiği yaptığın sürece çok öpüyorum :)!

      Sil
  6. This brand looks attractive

    YanıtlaSil
  7. Çok faydali bilgiler 😊

    YanıtlaSil
  8. Sevdiğim bir marka. Ayrıca bilgilendirici post için teşekkürler...

    YanıtlaSil

Post Top Ad