Post Top Ad

Alix Avien Brow Powder / Kaş Pudrası

Alix Avien son sönemlerde oldukça ilerleme kaydeden ürünleriyle bence yıldızları topluyor. Öncesinde yeni çıkardığı Alix Avien Matte Slim Lipstickleri fazlaca beğenilmişti (merak edenler üzerine tıklayarak yazısına ulaşabilir) şimdi ise çıkardığı iki yeni ürün de fazlasıyla merak ediliyor. Bunlardan biri Alix Avien Terracota Shimmering Powder diğeri ise Alix Avien Brow Powder yani kaş pudrası

Ben bugünki yazımda gelir gelmez inceleme fırsatı bulup sonra da inanılmaz beğendiğim bu bebekten Alix Avien kaş pudrasından bahsedeceğim :) Açık söyleyim normalde kaş ürünlerini çok tercih etmem, en fazla maskaralarını kullanırdım o da dağılan kaşlarımı da toparlamak adına güzel oluyordu. Ama tabi son dönemler hem stres hem de geçirdiğim rahatsızlıktan ötürü muhtemelen kaşlarımın bazı yerlerinde dökülmeler oldu. Bu kaş pudrası da tam zamanında elime geçti desem yeridir.

alix avien brow powder

Daha ilk paylaşımımda aşırı soranlar oldu, kaç rengi var, nerelerde satılır gibi. Arkadaşlar bu kaş pudrasının bildiğim kadarı ile 2 rengi var, numaraları 1 (açık kahve) ve 2 (koyu kahve) diye geçiyor. Bendeki 1 numarası. Tam da kaşlarıma cuk diye oturan renk.

Bu kaş pudrasının eyelinere benzeyen bir ambalajı ve esneyen yumuşacık bir sünger fırçası var. Tüm ürünü bu aplikatörle kaşlarınıza uygulayabiliyorsunuz ve işin ilginç tarafı bi gram uçma, kaçma olmuyor. Gün boyu hiç bozulmuyor işte burada tam puanı hak ediyor!!!

Ürünü sallayıp fırçaya gelen renk yoğunluğunu arttırabiliyorsunuz ve yumuşacık sürümüyle kaşlarınızdaki boşlukları doldurup daha canlı ve daha dolgun görünen kaşlara sahip oluyorsunuz :) 

alix avien kaş pudrası

Resimde de öncesi ve sonrası uygulanmış halini görebilirsiniz. 

Şimdi gelelim bu ürünü nerelerde bulacağınıza. Alix Avien kaş pudrasıWatsons, Tshop, Cosmetica ve Cosmo Home mağazalarında bulabilirsiniz. Bence mutlaka ama mutlaka denemeniz gereken ürünlerden pişman olmazsınız. Fiyatı da şu an bildiğim kadarı ile 26.90 tl. Ama bomba haber şu an Cosmohome larda yarı yarıya indirimde 10.76 tl bulunmaz fırsat diyebilirim (yazı üstüne tıklayarak ürüne ulaşabilirsiniz) ne zamana kadar süreceğini bilmesem de indirimde olduğunu bilin istedim.

Sizler nasıl buldunuz?

Sevgiler

20 yorum:

  1. Looks great) I want to try this brand!

    YanıtlaSil
  2. Yanıtlar
    1. Yok canım toz ürün ama incecik o kadar güzel uygulanıyor ki bayılırsın!:)

      Sil
  3. İlk defa bir kaş pudrası görüyorum ve sonuca bayıldım canım :) Emeğine sağlık :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de bayıldım inan hep yedeklenesi bir ürün ♡♡♡

      Sil
  4. Sonuç ne güzel öyle kaş ürünü kullanıyor olsaydım bakardım :)

    YanıtlaSil
  5. Ben çok beğendim şahsen :)

    YanıtlaSil
  6. Gerçekten çok güzelmiş, çok doğal duruyor :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım aynen aşırı doğal gösteriyor çok teşekkür ederim :) süper bişey!

      Sil
  7. çok beğendim gayet doğal durmuş..

    YanıtlaSil
  8. Bu sıcaklarda bozulmuyorsa, tamamdır 👍🏻

    YanıtlaSil
  9. ne güzel olmuş fotolaar :)

    YanıtlaSil

Post Top Ad