Post Top Ad

Kırmızı Kaşe Kaban

Havalar ne de çabuk soğudu. Özellikle sabahları inanılmaz soğuk buralar diyebilirim. Bazen bomber ceketler idare etse de bazen onlar bile kar etmiyor inanın. Karasal bölgede yaşamak böyle birşey olsa gerek :) Tabi ben kış için alışveriş yaparken bu kırmızı kaşe kabanı da seçmiştim soğukları tahmin ederek. Ve kırmızının bu yıl bu kadar moda olacağını hiç düşünmemiştim. Ama moda vitrinlerinde görüyorum ki bu sezon kırmızı çok konuşulacak.

Kırmızı zaten her dönem adından söz ettirse de bu yıl epey bi karşınıza çıkacak. Montlarda, botlarda, kazaklarda birçok şeyde fix yani. Bordo ve kırmızı zaten en sevdiğim renkler arasında ve benim için modası hiçbir zaman geçmez. Kırmızı kaşe kaban FashionMia sitesinden. Her kış dönemi bu siteden kaban almayı seviyorum. Özellikle kaşe kaban modellerine mutlaka bakmalısınız. Çünkü hem modeller hem de üzerinize tam oturan kesimleriyle çok güzeller!

Geçen yıl da turuncu kaşe kaban almıştım ve çok sevmiştim, eş dost çevre de aşırı beğenince bu yıl tercihim yine FahionMia dan yana oldu. Önden düğmeleri ve rahat modeliyle tam istediğim gibi.

Kombin detaylarına postun en altından ulaşabilirsiniz. 

kırmızı kaşe kaban

bayan kaşe kaban

kaşe kaban modelleri

moda blogları

Kaşe Kaban / Plain Coat: FashionMia
Pantolon: Madame Moss
Çanta: Zaful

6 yorum:

  1. kirmizi cok yakismis ve harika bir secim. dedigin gibi modasi yillar gecse de bitmeyeck bir renk. 😊

    YanıtlaSil
  2. you have this wonderful red coat :)

    http://fashionmakeup-czarnulaxyz.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  3. kaban güzelmiş ama burası daha kaban giyecek kadar soğumadı...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Buralar da öyle ama çekim için biraz önce paylaşmış oldum :)

      Sil

Post Top Ad