Post Top Ad

Masalsı Hediyeler Avon'da!

Geçtiğimiz günlerde Avon'dan çok tatlı bir paket aldım:) Aslında yeni yılımızı kutlayan şahane sunumlu bir paketti. Işıl ışıl ve kırmızı ambalajıyla ve birbirinden özel ürünleriyle 2020 yılımızı kutlamışlar çok mutlu oldum.. 

Avon'dan zaten ailecek devamlı severek alışveriş yapıyoruz ki eminim yeni yılda da bu durum değişmeyecek:) Ve birbirinden özel ürünleri ile bol sürprizli ve masalsı bir yıl bizleri bekliyor benden demesi :)

Avon yeni yıl paketi


Peki pakette hangi ürünler vardı birlikte kurcalayalım. Önce çok tatlı kırmızı, aynalı bir katlanabilir tarak geldi elime. Ah nasıl sevindim anlatamam çünkü bir yere giderken çantamdan hiç eksik etmedigim şeylerden biridir tarak. Hatta önceki yıllarda farklı bir modelini de almıştım Avon'dan ama eskittim gitti bu çok iyi geldi :)

Bu arada tarağın kodu QU8FX9.


Avon katlanabilir tarak

Sonra en sevdiğim mis kokulu parfümlerinden ambalajıyla da oldukça dikkat çeken Incandessence. Çevremde bu kokuyu çok fazla kullanan var ve hepsi de tiryakisi benim de uzun süredir yanımdan eksik olmuyor:) 

Avon incandessence kullananlar

Bir diğer ürünü ise yine yeni yıl uyumlu ambalajıyla çok merak ettigim bal&yoğurt içerikli el kremi. Sanırım hemen deneyeceğim:)

Avon el kremi

Ve son olarak da bi kere rengini ben seçsem bu kadar denk gelirdi. Metalik likit mat rujlarından Bordeaux rengi. Nefis bir renk ve yumuşacık bir sürüm. Ayrıca da dudakları kurutmuyor.

Hemen de swatchladım zaten aşağıda görebilirsiniz:) Yine detaylı bir yazısını burada yazacağım muhakkak..

Avon metalik mat ruj

Avon metalik ruj Bordeaux

Şimdilik bu kadar. Yeni yıla az kalmışken beni heyecanlandıran ve sevindiren bu güzel paket için Avon ailesine çok teşekkür ediyor ve ben de yeni yıllarını en içten dileklerimle kutluyorum :)

Sevgiler...

3 yorum:

  1. Pakete ben de bayıldım Ümran'cım! El kreminin hem etkisi, hem de kokusu harika! Rujla ilgili de yorumlarımız aynı. Mat metalik olup renginin böyle güzel durması ve dudakları kurutmaması süper! Güle güle kullanalım! Öperim çok!

    YanıtlaSil
  2. Hepsi birbirinden güzel görünüyor. Keyifli günlerde kullanın :)

    YanıtlaSil
  3. Çok güzel ürünler var avonda güle güle kullan 😊

    YanıtlaSil

Post Top Ad