Post Top Ad

Oriflame Ağustos Kataloğu Alışverişim

Herkese selamlar.. Bu yazıyı birazcık gecikmeli yazıyorum üst üste gelen organizasyon ve aktiviteler bazen araya engel koyabiliyor.. Ama neyseki bu en sevdiğim alışveriş yazılarımı yazmama engel olamaz:) Bunlarda biri de tabiki Oriflame alışverişlerim..

oriflame ağustos kataloğu

Her ay olduğu gibi bu ay da sürprizli ve ihtiyaç doğrultusunda güzel ürünler aldım.. Mesele aylardır aklımda olan ama bir türlü denk getiremediğim bu güzelim makyaj fırçası kurutma standını aldım.. Aşırı kullanışlı birşey.. Hemen kurdum ve kullanmaya başladım:) Ayrıca Oriflame makyaj fırçası standını çok uygun bir fiyata aldım siz de katalogdan hemen inceleyebilirsiniz :)

Detaylı yazısı hemen bu hafta yine blogda olacak.

oriflame makyaj fırçası standı

Sadece makyaj firçalarını kurutmak için değil böyle fırçaları tam tersi koyarak da toz ile temas etmelerini önleyebilir ve onları hijyenik bir şekilde saklayabilirsiniz.. Çok yönlü kullanılabilen çok hoş bir stand aslında.. Aklınızda olsun :)

Sonra tabi Coronalı günlerin olmazsa olmaz ihtiyacı kolonyalar olunca ben de bu mis kokulu kolonyalara dayanamadım ve baya bereketli ambalajıyla bendeki Oriflame Sensity Pink Bloom sprey kolonyayı aldım.. Kokusu şahane ve parfüm etkisi oldukça güzel bayıldım!!!! Ayrıca 200 ml'lik ambalajıyla baya baya bereketli :) Çantamdan da hiç ayırmıyorum bu ara :)

oriflame vücut kolonyası

Yine yaz ayı bitmeden bu ayki Oriflame Katalog da gördüğüm ve çok merak ettiğim Oriflame Feet Up Ice Pops elmalı serinletici ayak spreyini aldım.. Kokusu baya elma ağırlıklı.. Hoş bir etkisi de var uzun süreli kullanıp detayları paylaşıyor olacağım sizinle..

oriflame ayak koku spreyi

Her yaz almadan edemediğimiz Roll-on larından da hem kendime hem eşime aldım bu sefer. Oriflame Ağustos Kataloğu roll-on larda güzel indirimler ve kampanyalar vardı bakabilirsiniz:) Ben en sevdiğim parfümün Elvie nin roll-on unu aldım mesela mis gibi..

elvie roll-on

oriflame erkek roll-on

Son olarak da tabiki şu ara çok sevdiğim ve bitmek üzere olan Giordani Gold kapatıcımı aldım ve kenara koydum. Çünkü diğeri bitmek üzere ve kapatıcılığını çok beğeniyorum dilerseniz buraya tıklayarak detaylı yazısına da ulaşabilirsiniz:)

giordani gold kapatıcı

İşte benim Oriflame Ağustos Kataloğu alışverişim bu şekilde.. Genelde cilt bakım ürünlerine ağırlık verdim bu sefer ve ürünleri çoktan denemeye başladım bile :) Detaylı incelemelerim ile yeniden sizlerle olacağım.

Sevgiler

2 yorum:

  1. güle güle kullan ..fırça standı en ilgimi çeken ürün tabi..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim benim de epeydir aklımdaydı iyi oldu:)

      Sil

Post Top Ad