Post Top Ad

A101 Dezenfektan / Green World Yer ve Yüzey Dezenfektanı

Herkese merhaba.. Malum pandemi dönemindeyiz bugün size aslında çok kurtarıcı ve pek çok yerde rahatlıkla kullanabileceğiniz bir üründen bahsetmek istiyorum: Green World Yer ve Yüzey Dezenfektanı.


A101 dezenfektan

Ben bu dezenfektanı A101 den aldım ama aslında öncesinde Bim'lerde olduğunu duymuştum. Belki oradan da alanlar olmuştur. Çok güzel ve bol bereketli bir dezenfektan olmakla birlikte fiyatı da o kadar uygun ki yalnızca 10 tl.


Şimdi şöyle anlatayım. Ben zaten haftaya işe başlıyorum. Ve çalıştığım yerde de devamlı masamı sandalyemi dezenfekte etmem gerekiyor çünkü toplu bir yerde çalışıyorum ne de olsa, onca insan girip çıkıyor. 


Bim dezenfektan

Ayrıca evimde de metal yüzeylerde, atıyorum kapı kollarında, lavabo veya tuvalette, mobilya ürünlerinde ve aklınıza gelebilecek pek çok yerde bu ürünü kullanıyorum. Yine Efetoşu bahçeye ya da dışarı çıkardığımda da çantamdan eksik etmiyorum ki parkta, yemek yediğimiz yerlerde hemen fıs fıs uyguluyorum biraz bekliyorum ve işimi hallediyorum.


Zor bir süreçteyiz ve her daim her yerde dikkat etmemiz şart. Böylesine uygun fiyatlı ve güzel bir dezenfektan bulmuşken de bilmeyenler için paylaşayım dedim ki halen varsa hemen gidip alın yani o derece.


A101 dezenfektan, dermatolojik olarak testten geçmiş %75 alkol içeren kokusuz bir ürün. Fısfısı ürünü oldukça güzel dağıtıyor. Dilediğiniz yere sıkın çıkın. 


Bu da benden size minik bir ürün tavsiyesi olsun. Detaylı bilgi ve sorularınız için @pembedunyammm instagram hesabıma ulaşabilirsiniz :)

5 yorum:

  1. ben de aldım iş yerinde kullanıyorum..

    YanıtlaSil
  2. Bende böyle bir şey bakıyordum güzel denk geldi 😊bende alayım teşekürler canım benim sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok sevindim size ilham vermesine ben teşekkür ederim güzel insan :)

      Sil
  3. Harika ve ilginç bir makale. Bizimle her zaman paylaştığınız harika şeyler. teşekkürler. Bu tür gönderiler oluşturmaya devam edin.
    men leather wallet

    YanıtlaSil

Post Top Ad