Post Top Ad

El ve Ayak Sağlığı Deyince: Lekure Medical

İnanın şu son dönem en çok da cildimde anlamsız pullanmalar ve dökülmeler oldu. İlla ki bunda mevsim değişikliğinin etkisi olsa da hamilelik ve doğum sonrası cildin kendini yenileme sürecinden de kaynaklandığını düşünüyorum. Derken yeni bir marka çıktı karşıma: Lekure Medical.

Lekure Medical ürünleri


Markanın el ve ayak bakımına dair pek çok ürünü var. Batık tırnak solüsyonu bile. Eminim pek çoğunuzun ya da yakınlarınızın çatlak deri, çatlak topuk, hamile çatlakları, nasır ya da batık tırnak veyahut hasarlı tırnaklar gibi sorunları olabilir. Lekure Medical de tamamen bu sorunlara yönelik ürünler geliştirmiş bulunup www.1001kozmetik.com da satışa sunuyor.


Benim derdime deva yanımdan eksik etmeyeceğim öncelikli ürün ise bu çatlak deri balzamı. Şahane bir balm ve topuk kremi. Geldiğinden beri her gün özellikle ayak topuklarıma kullanıyorum ki çatlaklar daha fazla ilerlemeden iyileşsin. Ve yaklaşık bir hafta olacak sonuç gayet iyi gidiyor.

Çatlak topuk kremi

Nemlendiriciliği harika ve çerisindeki özel yağlar ile cildi besliyor. Şu an pek çok hastanenin ve güzellik merkezlerinin de el ve ayak sağlığı bölümünde kullanılıyor. Bu çatlak deri balzamını dirsek ve ayak topuklarına, nasır ve hamile çatlağı şikayetlerinize kullanabilirsiniz.

Üstelik şu aralar indirimde ve hatta ikili ve üçlü alımlarda daha da cazip fiyatta onu da eklemiş bulunayım :)


Bir de bu tırnak bakım ürünleri var. Bunlardan da bahsedeyim size. 


Tırnak Kurtarma Yağı; yine bu aralar stres vb sebeplerden fazlaca uğraştığım ve hasar gören tırnaklarım için kullanıyorum. Özel yağlar sayesinde tırnakları besliyor ve umuyorum hızla yenilenecek. Ayrıca baktım da tırnakları hızlı da uzatıyormuş.

Tırnak kurtarma yağı


Manikürpedikür veya protez tırnak ve kalıcı oje yaptıranlar da hasar görmüş tırnaklarına bu ürünü kullanabilir. Tam bir başucu ürünü bu da.


Koruyucu Tırnak Serumu; tırnaklar, tırnak altı boşalmalarına, tırnak yatağı ve parmak aralarında oluşan bakteri ve mantar problemlerine karşı koruyucu ve yardımcı bir ürün. Özellikle mantar problemi yaşayanlar bu ürünü sevecektir.

tırnak serumu


Batık Tırnak Solüsyonu; adından da anlaşılacağı üzere batık tırnak ve gömülü tırnaklara, sararmış ve kalınlaşmış tırnaklara kullanılan bir ürün. Ayrıca tırnak yatağında yumuşama sağlıyor ve batık tırnak acısını azaltıyormuş. 

batık tırnak solüsyonu


Koruyucu Cilt Bakım Banyo Jeli; cildi yoğun bir şekilde nemlendirirken cilde ekstra bakım sağlıyor ve bakteri ve mantar problemine karşı da cildi koruyor. Ayrıca kaşıntı ve yangılara karşı da cildi yatıştırıyor ve rahatlatıyormuş. 

cilt bakım jeli


Demem o ki şu sıralar el ve ayak bakımına ekstra dikkat edelim. Cildimiz bize emanet. Lekure Medical ürünleri de güvenle kullanabileceğiniz ve dermatolojik olarak test edilmiş ürünler.

Sevgiler...

8 yorum:

  1. Yanıtlar
    1. Merhaba henüz orada yok medical ürünler olduğu için belli yerlerde var. Siz isterseniz www.1001kozmetik.com a bakabilirsiniz orada tüm ürünleri ve fırsat paketleri var:)

      Sil
  2. markayı hiç duymadım ama elimdeki ürünlerim bitince şans verebilirim

    YanıtlaSil
  3. yeni tırnak ürünleri ilgimi çekti hemen yorumlarını bekliyorum..

    YanıtlaSil
  4. Çok ilgimi çekti benimde yaa :)

    YanıtlaSil

Post Top Ad