Post Top Ad

Flormar'dan Yepyeni Koleksiyon: Flormar Healthy Glow Koleksiyonu

Veee Pandemi dönemi bizleri maskelere nasıl alıştırdıysa bir o kadar da hafif yapılı makyaj ürünlerine de ihtiyacımızı arttırdı kabul edelim.. Flormar da bu ihtiyaçtan yola çıkarak sizlere soft tonlardan oluşan ve hem makyajınızı daha sağlıklı gösteren hem de hafif yapılı ürünlerle şahane bir koleksiyon çıkardı: Flormar Healthy Glow :)!!!!

flormar healthy glow koleksiyonu

İnanır mısınız koleksiyon adeta beni yansıtmış o kadar beğendim ki her bi detayı ve her bi ürünü.Ve sizlerle de hemen şöyleee bi inceleyeyim istedim neler var nelerrrrr... Öncesinde şunu söylemeliyim ki bu koleksiyonda oldukça soft ve pastel tonlar hakim.. 


O zaman Flormar Quartet Baked Eyeshadow dan başlayalım hemen :)! 3 farklı rengiyle sizleri bekleyen mat ve sedefli dörtlü göz farı oluyor kendisi. Ayrıca o kadar yumuşacık bir yapıya sahip ki daha ilk dokunuşta bunu anlayacaksınız. Ben özellikle bendeki 01 Fit Pinkies e bayıldım tam tam benlik! Zaten makyajıyla detaylı yazısını da sizlerle paylaşacağım durur muyum :)!!!

flormar göz farı

flormar healthy glow göz farı

Yine tonlarıyla beni benden şahane allık Flormar Hearty Baked Blush var ki yine 3 farklı renk seçeneğiyle koleksiyonda yer alıyor. Ürünler minimal olsa da şahane renkler seçilmiş diyebilirim. Bu allıklar da yüksek pigmenti ve ışıltılı yapısıyla gönlünüzü çalacak.. Ayrıca mini ambalajıyla da çantada kolaylıkla taşınabilir.

flormar mini allık

Bendeki rengi 003 Hearty Bronze şahaaaane! Yine tam benlik bir ton.. İyi anlaşırsak bu sezon elimden düşmeyecek gibi :)


Koleksiyonun bana göre yıldızlı ürünlerinden olan ve kesinlikle detaylı incelemesiyle de karşınızda olacağım Flormar Aqua Primer! Namı değer serum baz.. Cilde pürüzsüzlük ve ışıltı veren bu serum baz aynı zamanda cildinizi güzel bir şekilde nemlendirerek makyajınıza da güzel bir baz olmayı vaad ediyor. Havalar soğurken o kadar iyi oldu ki neredeyse her gün kullanacağıma eminim :)!!!

flormar serum baz

Damlalıklı ucuyla cildinize rahat bi şekilde uyguluyorsunuz. Kokusu da öyle güzel ki...


Koleksiyonda merak edilen ürünlerden biri de Tone Up Cream.. Beyazlatıcı ve aydınlatıcı krem olarak geçiyor. Ben de çok merak ediyorum ki hemen deneyip sizlerle paylaşacağım :)

flormar beyazlatıcı yüz kremi

Bir de bu 6 farklı renk seçeneğiyle Dewy Lip Lacquer yoğun renk veren likit rujlar var. Parlak bir görüntü de verdiği için benim için özel gün ruju olarak kullanabileceğim bir ruj ama makyajinda iddialı olmayı sevenler için tam bir banko! Ve renkleri de oldukça güzel. Bendeki 02 Blooming. Koyu bir kiremit ayrıca tam bir sonbahar ruju :)

flormar likit ruj

Ama daha hafif yapılı olsun ve dudaklarımı da nemlendirsin derseniz Lusty Lipstick tam size göre! Buna kullanmadan önce dokunmaya kıyamadığım için swachlamadım ama rengi çok çok tatlı ve yumuşacık yapısı var. Bendeki 02 Mındful :)

flormar nemlendirici ruj

Göz makyajınızda hafif yapılı kalemler kullanmayı seviyorsanız 4 farklı renk seçeneğiyle Beauty Eye Pencil göz kalemlerine bakabilirsiniz. Bendeki 001 Creamy Beige. Rengini şahane veriyor o yüzden ben hemen gidip kahvesini de almak istiyorum şu an.

flormar krem göz kalemi

Bir de koleksiyonda ışıltılı ve canlı bir görünüm için güzel bir makyaj spreyi var. Makyaj öncesi cildinizi daha sağlıklı ve ışıltılı göstermeyi hedeflerken aynı zamanda güzel bir makyaj bazı niteliği görüyor. 

flormar makyaj spreyi

Kaşları da unutmamışlar.. Sabitleyici kaş jeli Brow Lift Primer da daha önce benzerini farklı bir koleksiyonunda gördüğümüz ve aslında alışık olduğumuz güzel bir ürün. Ben o zamanlar da severek kullanmıştım yeniden farklı yüzüyle görmek güzel oldu :)

flormar kaş jeli

flormar brow lift primer

Ve son olarak Flormar'ın olmazsa olmaz ojeleri olmadan olur mu hiç :)!!! Lila, pembe ve kahve tonlardan oluşan koleksiyon ojelerinden bendeki 017 Delcate Lilac. Tırnakları fresh gösteren renklerden ki benim de en sık tercih ettiğim ojeler olur o yüzden hemen denedim bile nasıl olmuş :)?

flormar lila oje

Ve işte son dönemi en iyi yansıtan koleksiyonlardan biri olmuş Flormar Healthy Glow Koleksiyonu. Ben koleksiyonun her bi ürününü çok sevdim ve beni de çok yansıttığı için mi ne bileyim bayıldım.. Sizler nasıl buldunuz? Bu arada ürünleri tek tek detaylı incelemek ve satın almak isterseniz buraya tıklayabilirsiniz.

2 yorum:

Post Top Ad