Post Top Ad

Lafaba Online Alışverişim

Online alışveriş yazılarından birine daha hoşgeldinizzzzz :) Son dönem yaptığım ve en memnun kaldığım alışverişlerden birini daha sizlerle paylaşmaktan mutluluk duyuyorum ki eminim sizler de bu tarz güvenli ve kaliteli online alışveriş siteleri arıyorsunuzdur.. Pandemi malum hepimiz evlere kapandık ve alışveriş için çoğu zaman online a düştük..

kadın bluz


Lafaba online alışveriş sitesi hem kadın giyim hem de erkek giyim üzerine odaklanmış bir site.. Sitede kadın bluz, abiye, alt giyim, üst giyim, büyük beden ve aksesuar ürünlerini rahatlıkla bulabilirsiniz. 


Ben de kendime pantolon ve bluz bakarken buldum bu siteyi. Baktım ürünleri baya baya güzel ve fiyatlar da oldukça uygun. Hemen kendime biri kumaş diğeri jean iki pantolon ve kolları deri detaylı çok hoş bir gömlek aldım :)

lafabastore alışveriş


Siparişim çok hızlı bir şekilde elime ulaştı ve ürünlerde de tek tek paketlenmiş bir şekildeydi. Çok kaygılandığım "acaba bedende problem yaşar mıyım " konusu tamamiyle kuruntuymuş. Ürünleri denediğimde bi oh dedim. Hepsi tam üzerime göre oldu ve kumaşları da baya kaliteli söyleyim!!!!


Paçaları zımba detaylı bordo pantolon tam kalıp resmen. Üzerime cuk diye oturdu :) Kumaşı çok güzel ve inanılmaz rahat. Ofiste de rahatlıkla giyebilirim diye düşündüm. Mom jean ise tam istediğim gibi yine. Rahat giyinmek istediğimde elim direk ona gidiyor.

lafabastore yorumlar


Ben bir de kolye aldım hatta.. Yani aksesuar da ekleyebilirsiniz alışverişlerinize ve 150 tl ve üzeri alışverişlerinizde kargo ücretsiz :) Ben siteyi baya sevdim şimdi ara ara girip neler gelmiş neler var devamlı bakıyorum. 


Sizler son dönem online alışverişinizde neler aldınız :)?

6 yorum:

  1. Güzel seçimler olmuş canım, güle güle kullan hepsini:)

    YanıtlaSil
  2. Ayakkabına takına bayıldım güp güzel gunlerde kullan <33

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canımm çok teşekkür ederim ayakkabılar benim de favorim birkaç yıl oldu alalı çok sağol :)!!!

      Sil
  3. Çok yakışmış canım kolyeye de bayıldım 💞

    YanıtlaSil

Post Top Ad