Post Top Ad

Oduncu Gömlek Trendi

1990'ların trendi olan ve günümüzde yine patlayan, kareli gömlek olarak bilinen oduncu gömlekler bu sezon modacıların gözdesi olmuş durumda. Sokak stilinin eşsiz parçası ve zahmetsizce kombinlenmesiyle günümüzde her yaştan kesimin rahatlıkla tercih ettiği oduncu gömlekler bu ara benim de favorim!


Sizce de çok havalı ve cool değiller mi? :) Özellikle bahar aylarında kombinlenen ve içine incecik bir tişört ya da atletle serin akşamların da kurtarıcısı olan oduncu gömlekler aynı zamanda spor kombinlerin de baştacı olmuş durumda.


Ben de bu lila oduncu gömleğe Shein de görür görmez vuruldum ve gelir gelmez de kombinledim :) Bu arada yeni saçlar yeni ben ve yeni kombinim sizlerle :)! Uzunnn zamandır -daha doğrusu en son üniversitedeyken saçlarımı böyle kestirmiştim- şimdi yeniden o stilime dönmeye karar verdim ve aşırı mutluyum çünkü kısa saçlarımı çok sevdim!!!


Oduncu gömlek kombinlerinin vazgeçilmezi tişört ve spor ayakkabı ile ben de kombinimi tamamladım! Sıcacık tutan bu lila oduncu gömlek ve kombinimi umarım siz de beğenmişsinizdir. Bu arada unutmadan Shein'den yapacağınız 60 dolar ve üzeri alışverişlerinizde %15 indirim kodu: 3Qpemb. Son gün 30 Ekim.


oduncu gömlek trendi

oduncu gömlek bayan

oduncu gömlek kombinleri

Gömlek: Shein

Ayakkabı: Shein

4 yorum:

Post Top Ad