Post Top Ad

Oversize Giyim Ürünleri Nasıl Kombinlenir?

Sokak trendinin vazgeçilmezlerinden olan ve 2020 kışında da etkisini epey bi gösterecek olan oversize giyim trendi neredeyse tüm gençliği sarmış durumda.. Aslında gençlik demeyelim kendini rahat ve özgür hissetmek isteyen ve kalıplara sıkılmaktan haz almayan pek çok kişinin tercihi oldu oversize giyim ürünleri. Eskiden annelerimizin "iki beden büyük alalım seneye de giysin" dediği şeyler şimdi günümüzde dünyayı kasıp kavuran bir moda haline geldi :)

oversize tişört nasıl kombinlenir

Söz konusu böyle olunca da akla gelen ilk soru şu oluyor? Oversize Giyim Ürünleri Nasıl Kombinlenir? Bu konuyu birkaç örnek ile ele alacağım sizinle. Malum oversize modası şimdilerde kazaklarda ve tişörtlerde, montlarda hatta gözlük, çanta, pantolon ve pek çok üründe modacıların gözdesi. O halde ilk olarak oversize kadın t-shirt nasıl kombinlenir bi ona bakalım.

Öncelikle şu temel prensip hep aklınızda olsun. Üzerinize oversize bir ürün alacaksanız kullanacağınız diğer parçalar mutlaka daha dar olmalı. Örneğin oversize tişört kombinleyecekseniz altına mutlaka skinny bir kot, mini etek veya kalem etek tercih ederek aradaki uyumu yakalayabilir ve olduğundan fazla kilolu görünmekten kurtulup rüküş bir görüntüden de uzak kalmış olursunuz. Ama daha özgür ve cool bir tarz da yaratmak istiyorsanız Gotham ürünlerine bi göz atabilirsiniz.

Ürünlerinde ultra canlı renkler ve oldukça salaş bir havaya hakim olan Gotham'da hem kadın hem de erkekler için şahane oversize ürünler bulabilirsiniz. Rahat giyinmeyi seven ve bu tarzından asla ödün vermek istemeyenler için biçilmiş bir kaftandır oversize giyim ürünleri. Ben de Gotham Vibes'de bu havayı çok iyi sezdim. Sizler için eklediğim görsellerde de bunu rahatlıkla göreceksiniz.

Mesela oversize kadın sweatshirt kombinlerken de yine altına mini dantel detaylı bir etek ve uzun çizmeler kullanarak vintage bir hava estirebilirsiniz. Ya da daha deri bir pantolon ile kombinleyip daha maskulen bir havaya da bürünebilirsiniz. Ve hem şık hem de cool bir tarz ile etrafınızdakilerin dikkatini çekebilirsiniz.

oversize giyim modası

Ve bir de oversize kadın montlar var. Havalar da soğumaya başlamışken bu pofidik ve sıkı sıkı saran ayrıca da hiç üşütmeyen oversize montlar yok mu bayılıyorum..! Gotham daki oversize montları görünce bunu bir kez daha anladım. Ve gardrobumda bir oversize mont için yer açtım. Sitede neredeyse trend olan tüm renklerden oversize mont bulabilirsiniz. Bu arada 150 tl ve üzeri tüm alışverişlerinizde kargo ücretsiz.

gotham giyim ürünleri

Sitedeki ürünlerin kumaşları da 1. sınıf kaliteli penye. Yumuşacık dokuları var. Yıkama esnasında çeker mi sorunuza cevap vereyim asla çekmeme garantileri var. Ki ürünü koşulsuz iade edebiliyorsunuz. Ve ayrıca ürünlerinde benim de çok dikkat ettiğim bir konu; hiçbir kimyasal katkı maddesi kullanılmıyor.

2 yorum:

Post Top Ad