Post Top Ad

Cam Kavanozdan Kar Küresi

Bugün size aşırı kolay ve eglendirici bir kendin yap projesi ile geldim :)! Dekoratif objeler bizim gibi çekim hastası olan influencerler için her zaman önemlidir.. Aynı zamanda da evinizi güzelleştirir. Farklı bir renk katar. Ee bir de sizin dokunuşunuz varsa..


kavanozdan cam küresi yapılışı


Kar küreleri şu sıralar malum her yerde var.. Bir de bunların cam kavanozda olanları var ki Pinterestte görüp ilham gelince ben de şu cam kavanozdan kar küresini neden denemeyeyim dedim :)


Malzemeler çok az..

* Silikon tabancası 

* Çam (ister ben gibi etrafınızdaki çamlardan bi iki dal koparın isterseniz hazır alın 

* Yapıştırıcı (sağlam olsun)

* Pudra şekeri 


cam kavanozdan kar küresi


Kavanozdan Kar Küresi Yapılışı:


Önce çamları istediğiniz boyuta getirip birbirine yapıştırıp kavanozun kapağına silikon ile tutturuyorsunuz. Ardından yapıştırıcı ve yapay kar veya pudra şekeri ile çama kar efekti veriyorsunuz. Pudra şekerini süzgeçten üzerine çırpacaksınız. Ve ardından da kavanozu kapatıyorsunuz :) Çok basit ve eğlenceli bir etkinlik.. Ben bi kaç tane yapıp eşime dostuma hediye de ettim mesela :)


Size minik bir yılbaşı hediyesi tavsiyesi olsun. Kendin yap projesi ile de kavanozdan kar kürenizi kendiniz yapmış olacaksınız..


Kolay gelsin:)

3 yorum:

  1. çok hoş olmuş canım. Mutlu yıllar diliyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim canimm mutlu yıllar :)!!!

      Sil
  2. Merhaba ellerinize sağlık çok güzel görünüyor🥰Bir sorum olacak,içerisindeki çamlar bir süre sonra rengini kaybediyor mu?

    YanıtlaSil

Post Top Ad