Post Top Ad

Coconat.com Alışverişim

Bugün size isminden mütevellit çok şirin bulduğum ve siyah gömlek ararken denk geldiğim güzel bir siteden bahsedeceğim: Coconat.com.tr :) Kulağa ismi çok hoş geliyor değil mi..


Coconat.com alışveriş


Siteyi tesadüfen bulup bi bakayım dedim. Ve şahane parçalar buldum. Hepsi de son dönemin en trend parçaları ve deri pantolonlardan tutun çok tatlı sweatler, gömlekler, pantolonlar var. Triko takımlarına da bayıldığımı söyleyeyim :) Birdahaki alışverişimde sanırım onları gözüme kestirdim.


coconat.com yorumlar

Ben siteden iki parça ürün aldım. Her ikisi de çok beğendiğim ürünler oldu. Biri siyah beli çapraz bantlı disko tayt ( şahane toparlayıcı) diğeri ise kolları transparan detaylı siyah gömlek :) Siyahı zaten ne kadar sevdiğimi bilenler bilir. Bu iki parça da tam benlik ikili oldular.


Siyah transparan gömlek


Ürünler gayet kaliteli, bedenleri tam ve kumaşları da sağlam. Taytın duruşu ve parlaklığı çok hoş! Aşırı rahat ve bel detayı çok iyi.. Gömlekse ofiste falan sıkça giyebileceğim bir parça..


Bu arada siteden yapacağınız 100 tl ve üzeri alışverişlerde kargo ücretsiz. Ben de kargo ödemedim ve ürünler bir iki güne ayrı ayrı paketlenmiş olarak elime ulaştı. Ürünlerde iade ve değişim hakkınız da var. Ve unutmadan söyleyeyim instagram sayfalarını takip edenlere %10 indirim hakkı veriyorlar.


Siz de uygun fiyatlarda alışveriş yapmak için hemen tıklayın.

6 yorum:

Post Top Ad