Post Top Ad

Kirpik Lifting Nedir?

Artık hayal ettiğiniz kirpiklere ulaşmak çok da zor değil.. Özellikle kısa kirpikliyseniz ya da kirpikleriniz her daim uzun ve hacimli görünsün istiyorsanız bu yazıma iyi kulak verin.. Çünkü bu derdinize merhem olacak ve kendinizi belki de çok iyi hissetmenizi sağlayacak, günümüzün popüler bir uygulamasından bahsedeceğim size: kirpik lifting.


Kirpik Lifting Nedir


Kirpik Lifting Nedir?


Yalnızca doğal kirpik diplerine uygulanan bu uygulama ile makyajsız da kıvrık, uzun, hacimli ve parlak kirpiklere sahip olabilirsiniz. Üstelik kirpiklerinize uygulanan güzel bir keratin bakımı ile :) 


Uzman eller tarafından yapıldığında herhangi bir zararı olmayan bu uygulamayı isteyen herkes yaptırabilir.  Yaklaşık 2/2.5 ay süren bir uygulamadır. 


Kirpik lifting yaptıranlar


Kirpik Liftingi Kimler Yaptırmalıdır?


Bi kere benim tavsiyem kısa, düz ve hacimsiz kirpiklere sahip kişiler yaptırmalıdır. Uzun kirpiklilere tavsiye etmem. Bir de makyaj yapmaya üşenenler ve makyajsız da kirpiklerinin bakımlı ve güzel görünmesini isteyenler kirpik lifting yaptırabilir.


Özellikle tatil zamanları da büyük kurtarıcıdır :) Ayrıca en merak edilen sorulardan birine cevap olarak bu uygulama kirpiklerinizi dökmez aksine kirpiklerinize yapılan ekstra keratin bakımı ile besleyicidir.


Kirpik Liftingi Nasıl Bozulur?


Kirpik Liftingi yaptırdınız ama memnun kalmadınız. Bu durumda yapacağınız en doğru yöntem kirpiklerinizi yaptırdığınız güzellik uzmanı ile görüşmeniz. Onun dışında geleneksel bir yönteme başvurmanızı tavsiye etmem. 


Kirpik Lifting Bakımı 


Ve gelelim esas konulardan birine daha :) Böyle güzel bir uygulamanın bakımı da kuşkusuz önemli. Yapacağınız en önemli şeylerden biri gece uyurken yüz üstü uyumamak ve her gün muhakkak kirpiklerinizi kirpik fırçası ile taramak.. Onun dışında ekstra bişey yapmanıza gerek yok.


Sonuç itibarı ile kirpiklerinizin her daim makyajsız bile hacimli/uzun ve kıvrık görünmesini istiyorsanız düzenli olarak kirpik lifting yatırmalısınız. Yaklaşık 2/2.5 ay süren bu güzel işlemle hayal ettiğiniz kirpiklere kavuşabilirsiniz...

1 yorum:

Post Top Ad