Post Top Ad

Microblading Kaş Yaptıranlar

Günümüzün kalıcı makyaj grubunda en sık yaptırılan ve en trend işlemlerden biri olan microblading hakkında konuşalım bugün biraz. Evet evet yanlış duymadınız doğal kaşınızdan ayırt edilemeyecek kadar düzgün, doğal ve dolgun kaşlara sahip olduğunuz bu yöntem günümüzde en sık kullanılan yöntemlerden biri.




Artık şöyle diyeyim özellikle seyrek ya da çok ince kaşlara sahipseniz bu geçici yöntem sizi oldukça mutlu edebilir. Ve kaş jeliydi, kaş farıydı, kaş kalemiydi her gün kaşlarınızı şekillendirme eziyetine de son! Peki gelelim önemli konu başlıklarına.


Microblading Nedir?

Microblading; 3D kıl tekniği ile gerçek kaşınızdan ayırt edilemeyecek kadar doğal, düzgün ve dolgun kaşlara sahip olmanızı sağlayan ve ifadenizi güçlendiren bir kaş çizme yöntemi. Bir çeşit kaş dövmesi de diyebiliriz. 


Microblading Nasıl Yapılır?


Kişiye özel ve steril iğneler kullanılarak yapılır. Genelde anestezik kremlerle yapılan bu işlemde pek ağrı ve acı hissedilmez. Hafif bir batma hissedilir sadece. En önemli püf noktalarından birisi kaşınıza en uygun boyanın seçilerek işleme başlanılmasıdır. 


Microblading yani kaş kontürü, geçici bir işlemdir yani yarı kalıcı bir uygulamadır. Ortalama 1 sene falan kullanabilirsiniz. Ama tabi bunda da kişinin cilt tipi, yaşı ve çevresel faktörler durumu etkileyebilir.


Microblading kaş fiyatları; yapıldığı yere göre değişmektedir. Güzellik merkezleri ya da hastanelerde fiyatları farklılık göstermekle birlikte tavsiyem bu konuda en güvenilir uzmanların olduğu ve araç ve gereçlerin steril olarak kullanıldığı yerlere yaptırmanız. Ki böylece hem işlemden hem de işlem sonrası süreçten memnun kalasınız..


Sevgiler...

4 yorum:

  1. kaş çok hassas bir işlem gerçekten bütün yüz ifadeni etkiliyor iyi seçmek lazım..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dimi günümüzde hele doğru yerleri tercih etmek çok önemli..

      Sil
  2. yüz ifadesini çok değiştiriyor. Ufak dokunuşlara evet ama tamamen yaptıranları çok belli oluyor

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gerçekten çok değiştiriyor.. Biraz da uzman ellere bağlı sonucu :)

      Sil

Post Top Ad