Post Top Ad

Oriflame Haziran Alışverişim

Herkese selamlar.. Bu ayki alışveriş planım az çok belli.. Malum tatil aylarındayız ve bir tatile hazırlık sürecindeyken ben de Oriflame dan bu ay geçen yaz ki aldığım güneş ürünlerinin devamı olarak Oriflame Sun 360 güneş spreyini aldım ilk olarak :)


Oriflame Haziran Kataloğu


Hem yüz hem de vücut için kullanılabilen bu sprey hem suya dayanıklı hem de 50 spf bir ürün.. Tüm aileye yeter ayrıca sprey formda olması kolay kullanım sağlıyor.. İstediğiniz kadar ürünü cildinize sıkıp kullanabiliyorsunuz.. Ben de bu olayı seviyorum..


Oriflame güneş spreyi


Bir diğer ürün ise saç bakım ürünü :) Oriflame dan ilk kez bir saç jölesi aldım. Biliyorsunuz ki artık bu dönemler saç jölesi kullanıyorum saçlarıma.. Hem pratik şekillendirmemi sağlıyor hem de saçlarım ısıya maruz kalmamış oluyor.. Verdiği parlak ve ışıltılı görünüm de hoşuma gidiyor. Elimde farklı bir markanin jölesi var şu an ve biter bitmez deneyeceğim bu jöleyi de :)


Oriflame saç jölesi


Daha önceki alışverişlerimde de gördüğünüz Oriflame tekli siyah far Velvet Black yine bu ayki katalogda bana sürpriz oldu. Çok da sevindin çünkü bu aralar günlük majyajimda sıkça kullanıyorum de baya da beğeniliyor :) 


Oriflame siyah far


Ve son olarak da Oriflame Haziran Kataloğu'nda oldukça uygun fiyata bulduğum ve en sevdiğim fondötenlerinden Oriflame On Colour Mat fondöten de bu ay yedeklediğim bir ürün oldu. Bir de tester ruj gelmiş bu ay o da tatlı bir sürpriz oldu seyahate saklıyorum :)


Oriflame mat fondöten


Kısacası Oriflame Katalog dan bu ay verdiğim sipariş bu şekildeydi. Benim için nokta atışı güzel ürünler oldu. Güneş spreyinin detaylı yazısı da önümüzdeki günlerde blogda olacak.


Sevgiler :)

1 yorum:

Post Top Ad