Post Top Ad

Dudak Renklendirme İşlemi Nasıl Yapılır?

 



Dudak renklendirme işlemi genellikle genetik olarak solgun görünen dudaklara sahip olan kişiler tarafından tercih edilir. Zaman içerisinde dudak hatları incelebilir, eskisi kadar belirgin olmayabilir ve bu nedenle dudaklar olduğundan daha küçük görünür. Bu tip durumlarda dudakların kontürlerini dövme tekniğine benzeyen dudak pigmentasyonu ile çizmek oldukça etkili bir yöntemdir. 


Dudaklarınızı renklendirmek ve daha dolgun göstermek için estetik ameliyat olmanıza gerek yoktur. Dudak hattına şekil kazandırmayı sağlayan dudak kontürü özel olarak üretilen cihazlar ve bitkisel boyalar ile gerçekleştirilir. İşlem tamamen kişiye özel steril şpneler ile dudak derisinin 0,3 ya da 0,5 mm altına uygulanır ve kalıcı boyalar, bitkisel ve organik içeriğe sahiptir. Bu sayede dudaklarınız daha canlı görünür. 


Son dönemlerde popüler kozmetik uygulama işlemlerinden biri olan dudak pigmentasyonu; simetrik, yüz şekline uygun ve hacimli dudaklara ameliyat süreci yaşamadan sahip olmanıza imkân tanır. İsteyen herkes “glabellada” olarak adlandırılan yüzün orta çizgisi ile dengeli ve dolgun dudaklara birkaç saatlik işlem sonunda kavuşabilir. 


Dudak Renklendirme Nedir? 


Dudak renklendirme işlemi hem kadın hem de erkekler tarafından tercih edilmektedir. Canlı ve bakımlı dudaklara sahip olmak isteyen herkes bu işlemi uygulatabilir. Dudaklarda yer alan renk eşitsizliklerini gidermek, dudağı daha doğal ve canlı göstermek için sürekli olarak ruj kullanmak istemeyen kişiler, Tırnak Butik gibi profesyonel ve eğitimli ekiplere güvenebilir. Doğal renklerde yapılan uygulamalar, çoğu zaman günlük hayatta ruj kullanımını en aza indirir. Sadece deriye uygulanan işlem sonrasında derinin kurumaması ve işlemin daha kalıcı olması için sık sık nemlendirici, parlatıcı gibi ürünler kullanılması işlemden aldığınız verimi artırır. İşlem sonrasında ve öncesinde kullanılacak olan kremleri Tırnak Butik gibi profesyonel güzellik merkezlerinden edinebilirsiniz. 


Dudak Renklendirme Nasıl Yapılır?

 

Kalıcı dudak renklendirme işlemi öncesinde Tırnak Butik bünyesinde tavsiye edilen bir anestezi kremi sürülür. Krem, işlem uygulanacak olan bölgede yaklaşık olarak 10 ila 15 dakika kadar bekletilir. Daha sonra ise dudakların simetrik ve dudak çerçeve hattının doğru görünmesi için dudak kalemi ile dudaklarınıza kılavuz çizgiler çizilir. Bu işlem sonrasında kişinin kendi isteği ve dudak rengine göre renge karar verilir. Profesyonel ve tecrübeli uzman kadrosu ise Tırnak Butik ekibi sizleri doğru renk tercihi konusunda yönlendirir. Renge karar verildikten sonra yaklaşık yarım saatlik olan kalıcı dudak renklendirme işlemi yapılır.  


İşlem tek kullanımlık mikro iğneler ile uygulanır ve dudak derisinin çok altına inmeden yapılır. En üst tabakanın hemen altına inilerek seçtiğiniz renkteki pigment deri altına yerleştirilir. Doğal bir görünüm olması için homojen ve degrade işlem yapılması önerilir. Aynı zamanda işlem zaman içerisinde silinirken pigmentler parça parça değil komple renk açılması şeklinde yok olur. 


Dudak Renklendirme Ne Kadar Kalıcı


Dudak kontürü ve dudak renklendirme işlemi son derece kalıcı bir işlemdir. İşlem süresi ise ortalama 1 saat kadardır. Dudakların solgun, renksiz ve belirgin olmayan dudak çerçevelerini değiştirmek için tercih edilir. Dudak çerçeveleri yaşla ve uçuk gibi deri hastalıkları ile birlikte kaybolabilir. Çerçevenin kaybolması ise dudakların daha küçük görünmesine neden olur. 


İşlem acısız ve ağrısızdır. Yaklaşık olarak 1 saatte yapılan bu işlem ortalama iki yıla kadar kalıcıdır. Kişinin isteğine bağlı olarak bu süre dolmadan da işlem tekrarlanabilir. İşlemi tercih edenler genellikle 30-45 yaş arası kadınlardır. Alanında profesyonel olan Tırnak Butik profesyonelliğinde uygulatabileceğiniz bu işlem linke tıklayarak randevu talep edebilirsiniz.

2 yorum:

  1. ayyyyy arkadaşım yaptırdı çok canı yanmış ben dayanamam herhalde

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Işlem acısız ve ağrısız diye biliyorum canım ama dikkatli olmak lazım demekki...

      Sil

Post Top Ad