Post Top Ad

Pastel Likit Allık 53

Herkese selam.. :) Sizi şu sıralar sosyal medyayı kasıp kavuran ve dillerden düşmeyen, yaz gelirken de oldukça pratik ve tanışmanızı istediğim Pastel likit allık ile tanıştıracağım.. Evet Pastel in son dönem çıkardığı ve yılın en yenilikçi ürünü olarak seçilen Pastel likit allıklar 7 farklı rengiyle piyasaya çıkmış durumda. Numaralar: 51,52,53,54,55,56 ve 57.



pastel likit allık kullananlar


Ben de geçenlerde Gratis de gezerken indirimine denk gelip atmıştım çantaya. Ama sonra denediğimde fark ettimki baya baya pratik baya çantaya atmalık ve şirin bir ürün. İlk etapta çok ciddiye almamıştım sanırım ama likit bir allıktan beklenen tüm beklentileri sunuyor. Bendeki Pastel likit allık 53 numara. Tam bir şeftali rengi. Ben gibi buğday tenli ve esmerler için 2 kat uygulama gerektirebilir ama açık tenliler için tek katta sonuç alınabilir diye düşünüyorum..



pastel likit allık 53


Ben açıkçası likit formdaki ürünleri son dönem daha çok seviyorum ve elim hep onlara gidiyor. Bu likit allık da öyle. Çok pratik, rengi çok tatlı, fırçası çok kibar ve uygulaması rahat :) Fiyatı da muadillerine göre çok çok uygun.. 27.5 tl ye falan aldım. Gerçi ilk çıktığında daha daha uygunmuş da piyasalar malum.. Şu anda bu allıklar Benefit Benetint ve Missha nın gül kurusu allığına muadil gösteriliyor. Hatta Benetint gibi uygularken yüzde nokta nokta kalmadığı için de çok sevilmiş.


Yanaklarda doğal, ıslak ve taze bir görünüm sağlıyor bayılıyorum! Yaz makyajında hele en sevdiğim :) Islak bitişli, yüzü canlı ve dinç gösteren ürünler favorim! Ayrıca bu ürün vegan ve cruelty free biliyor musunuz.. Pigment ve kalıcılık orta seviyede. Gramajı küçük gibi görünse de epey gidecek bir ürün. Ben fırçayla yüzüme hafif de burun kemerine uyguluyorum ve şahane duruyor.


Siz de ürünü incelemek ve detaylı görmek isterseniz @pembedunyammm instagram hesabıma da uğrayabilirsiniz. 


Seviliyorsunuz :)

2 yorum:

  1. Oldukça tatlı bir renk sevdim ♥

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim tavsiye ederim rengi gerçekten cok doğal ve güzel:)

      Sil

Post Top Ad