Post Top Ad

Uygun Fiyatlı Beaulis Ürünleri

Geçtiğimiz günlerde Gratis'de gezerken elim bi anda Beaulis standına gitti ve birkaç parça alıp çıktım. Ürünlerini hem deneyip hem de Beaulis kullanıcı yorumlarımı sizlerle paylaşmak istedim açıkçası :) Biliyorsunuz ki piyasa aldı başını gidiyor. Kozmetik sektörü de bundan nasibini aldığı için insanlar artık muadil ürün ya da muadil marka arayışında. Beaulis ürünleri de son dönem oldukça tutuldu biliyorsunuz. Hal böyle olunca blogda bir de Beaulis markasına ve ürünlerine yer açmak istedim.


Beaulis alınması gerekenler


Ben ihtiyaç odaklı da olunca elime ilk gelen Volume maskarasını ki maskaraları hakkında hiçbir fikrim yokken mecburen birini aldım. Tester deneme şansınız da yok malesef olsaydı bence çok iyi olurdu ama..Bir allık ve bir de mat ruj aldım ben.


Daha önce birkaç minik tekli farlarını deneyip pigmentlerini oldukça başarılı bulmuştum o yüzden allığı da beni hiç yanıltmadı. Şeftali tonlu çok tatlı bir ton diyebilirim. Fiyatı 28 tl civarıydı. Pigmenti oldukça güzel ve fırçaya anında rengini veren bir allık. Hafif de ışıltısı var ama çok hafif. Beaulis allık bence günlük makyajı gayet kurtarır ve makyaja yeni başlayanlar için de önerebileceğim oldukça başarılı bir ürün.


Beaulis allık yorum


Maskarayı hiç ama hiç sevmedim. Bendeki yeşil renkli olanı. Volumizing yazılmasına aldanıp aldım hani hacim maskarasıdır falan diyerek ama baya baya üzdü beni. Bi kere içinde ürün yokmuş gibi kuru bir fırça ve asla kirpiklere gelmeyen maskara. Kalın bir fırça yapısı yani maskara demeye bin şahit ister asla sevmedim ve ilk günden çöp. Bundan sonra diğer renklerini de alır mıyım almam. Lila rengini önermiş bir takipçim ama öyle bir hüsranla ikinciye elimi süremem herhalde :/


Beaulis maskara yorum


Gelelim mat rujuna. Çok tatlı bir nude rengi ruj bendeki. Yapısı yumuşacık ve sürümü çok kolay. Ayrıca rengini de çok güzel veriyor ve diğer mat rujlardaki gibi dudakları kurutmuyor. Baya baya sevdim bu ruju da günlük kullanıyorum mesela şu an. Fiyatı da oldukça uygundu bence bu performansa gayet iyi.


Beaulis ruj


Son olarak Beaulis yorumlarımı detaylı incelemek ve ürün swatchlarını görmek isterseniz ya da soracağınız başka şeyler olursa @pembedunyammm instagram hesabımdan bana ulaşabilirsiniz.


Sevgiler...

2 yorum:

  1. beaulis'in aldığı bir paletini beğenmiştim diğer aldıklarımdan pek memnun kalmadım özellikle koleksiyon ürünlerinden ..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de maskarasini hiç begenemedim ama diğer iki ürün oldukça hoşuma gitti:)

      Sil

Post Top Ad