Post Top Ad

Makyaj Çantamda Ne Var ?? :))

Merhaba arkadaşlarr bugün size nacizane makyaj çantamdakilerden bahsetmek istiyorum hepimizin çok sevdiği hatta başkalarınınkini de kurcalamaya bayıldığı bir makyaj çantası mutlaka vardır :)

Öncelikle makyaj konusunda benim için göz makyajı çok önemlidir.Bir rimel,bir eyeliner olsun o yeter tabiki ama illaki onlarında tamamlayıcı ekipleri de çoğu zaman şarttır;allık gibi ruj gibi fondoten ya da bb krem gibi ya da far gibi :))

Gelelim benim makyaj çantama  :)


Öncelikle burada far ve allık kısmını unutmuşum onu baştan söyleyim onlar da muhakkak kullandıklarım arasında ama onları ayrıca yazmak istiyorum :) 

Evet İnnova rujumdan başlayayım.Bu markayla süsüne püsüne çok düşkün olan kardeşim sayesinde tanışmıştım ve ürünlerine bayıldım sadece ruj değil rimeli olsun kapatıcısı olsun harika ama bi o kadar da pahalı tabi :) İnnovanın ürünlerini birtakım kozmetikçilerde ve Misspera da falan bulabiliyorsunuz.

Bu rujun rengi bordomsu bir renk ve de çok kalıcı sürdüğüm zaman saatlerce durabiliyor ve numarası da 64 numara..Ama ben buğday tenli olduğum için çok aşırı sürmüyorum normal sürdüğümde bile rengi çok net belli oluyor :) Rengine de bayılıyorum..
Ruj sürdüğümde mutlaka dudak kalemiyle de tamamlarım daha dolgun bi görüntü için olmazsa olmazıdır..



Essencenin volume maskarası da güzel bir maskara ve fırçasının kalınlığı hoşuma gidiyor tabi ama tam istediğim gibi kıvırmadığı için bidahakine başka bir tercih yapacağım kesin :) Benim için bir rimelin kirpikleri uzatması değil iyi kıvırması ve de hacim vermesi çok önemli kalın ve belirgin kirpikleri çok seviyorum :) Bu konuda Cosmeticatr den aldığım max factor rimelim çok iyiydi..


The balm ın far bazı ise son zamanlar keşfettiğim bişey ama çok da yararlı çünkü gözüme uyguladığım farlarda nedense hep bi uçuculuk ya da kaybolma olabiliyor ve bu durumu hiç sevmiyorum.Yağlı farları da her zaman kullanmıyorum..

Bu far bazından cok az bi miktar nasıl diyim mercimek tanesi kadar falan sıkıp göz kapağıma uyguluyorum bir kaç dakka sonra da göz makyajımı uyguluyorum gerçekten de farın gözünüzde kalma süresini uzatıyor ve hoş bi kalıcılık sağlıyor.
Bu far bazını gratislerde rahatlıkla bulabilirsiniz :)

pembedunyamm42.blogspot.com

Essence xxshine ise rengine bayıldığım bir parlatıcı rujum..Kimi kombinlerimde eğer makyajım soluksa hemen onu sürüyorum aradaki farkı kaldırıyor :) Bunun rengi iddialı bir pembe kırmızıyı da çağrıştırıyor.Essence ürünlerini de rahatlıkla Renklidükkan.com da bulabilirsiniz..


Son olarak da geçenlerde Madame Coco dan aldığım nemlendirici kreme gelelim..İndirime de gelmişken kapmıştım bu kremi..Nemlendiriciliği harika ama kokusunu hiç sevmedim.Yine de idare eder ellerimi yumuşacık yapıyor :)


Dediğim gibi far ve allık kısmını unutmuşum o yuzden onları da başka bir yazımda anlatacağım..Bakalım makyaj çantamdakileri beğendiniz mi :) Eksik gördüğünüz eklemek istedikleriniz ya da düşüncelerinizi almak isterim..

Sevgilerr

16 yorum:

  1. The Balm'ın far bazı favorim resmen :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok güzel dimi bende çok seviyorum onu canım çok da kullanışlı :)

      Sil
  2. o maskaranın pembesini kullanıyorum ben de ama çok fazla ürün geliyor fırçaya ondan şikayetçiyim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Pembesini bende yeni bitirdim geçen canım da çok memnundum ama dediğin gibi çok ürün geliyor bazen de top top oluyor o yüzden

      Sil
  3. Güzel bir yazı olmuş tatlım özellikle ruja bayıldım :)

    YanıtlaSil
  4. Ben de beğendim ben de beğendim..Allık olarak ne kullanıyorsun:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tatlım allık olarak da Mac ı tercih ediyorum çok hoşuma gidiyor :)

      Sil
  5. Essence maskara hiç denemedim birde kıl fırça kullanamıyorum :) Bu arada en sevdiğim şeydir makyaj çantası karıştırmak ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :))) benim de canım yaa küçüklüğümden beri :))

      Sil
  6. bende bayılırım makyaj çantası karıştırmaya :)

    YanıtlaSil
  7. Güzel ürünler varmış çantada :) Çok severim ne var ne yok karıştırırım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bende çok severim canım çok teşekkür ederim :))

      Sil
  8. madam coco nun kozmetiklerini hiç denemedim, ilk fırsatta deneyeyim güzel duruyor el kremi..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. El Kremi cok güzel canim nemlendiriciligini sevdim bitmek üzere hatta :)

      Sil

Post Top Ad