Post Top Ad

Bioderma Hydrabio Serisi






Dermatolojik problemleri cildin kendi potansiyeli içinde çözmeye odaklanan Bioderma, objektif bakış açısı ile bugün dünyanın en çok kullanılan markalarından biridir.  İlk kez 70’li yıllarda gündeme gelen Bioderma temel çıkış noktası olarak “cilde saygı” yı benimser. Markanın cilt savunma mekanizmasını güçlendirmeye odaklanması kullandığı içeriklere de etki etmiştir. Bununla birlikte sorunların kaynaklarına odaklanması alınan etkilerin çok daha güçlü olmasını sağlamıştır.

Bioderma, ürünlerinden bağımsız olarak eleştiriye açık bir markadır. Bu durum onun gelişim kapasitesini de ifade eder. Yani sadece ürün satışına odaklanmamış, araştırma ve marka içerik gelişimine yönelik ciddi çalışmalarda bulunmuştur. İçerisinde Sensibio, Bioderma Güneş Kremigibi çok sayıda seri yer alır.

Bioderma Ayrıcalığı
Bioderma, 8 temel ilkesi ile de öne çıkan ve prensipleri doğrultusunda dermatoloji alanında ciddi katkılar sağlayan bir markadır. Sorunların kaynağına odaklanmak üzere dermatolog ve biyologlar tarafından hazırlanan biyolojik patentlere sahiptir. Ayrıca cilde kötü etki eden kontrol dışı maddelerin giderilmesi için dermatolojik ileri formülasyon patenti içerir. Ciltteki doğal savunmanın güçlenmesi için dermatolojik güvenlik ilkesini benimsemektedir. Yararları defalarca bilimsel testlerle kanıtlanan bileşenlere sahiptir. Bu bileşenlerinde yer alan ham maddelerin seçiminde titizlik içerisindedir. Bioderma soru işaretlerine yer vermeden devam ettirilen dermatolojik etkinlik testleri sürdürür. Sağlık dernekleri ile kurumların paralelinde üretim gerçekleştirir. Ayrıca alergolog ve toksikologların sürdürdüğü klinik deneylere ekstra önem verir. Marka, formüllerindeki bileşen ve kökenlerin bazı standartlara uygun olduğunu toplam izlenebilirlik ilkesiyle gösterir.

Bioderma Hydrabio Ürünleri
Bioderma Hydrabiokuru, çok kuru, normal ve karma cilt yapıları için özel olarak geliştirilmiştir. Gün içerisinde cildin dış etkenlere maruz kalması, ayrıca stres gibi iç etkenler hücresel aktivitelerin bozulmasına neden olmaktadır. Gerilmeye neden olan tüm etkenleri ortadan kaldırır ve su kaybına profesyonel bir çözüm getirir.

Hydrabio Nemsiz Ciltler İçin Nemlendirici Maske  
Cilt yapısının normalleşme sürecine katkı sağlayan, dengesizliklerin ve kirli bölümlerin atılmasına yardımcı nemlendirici maskedir. Bu etkiyi yağ kontrol edici maddeler sayesinde gerçekleştirir. Cilde canlılık, sağlıklı görünüm kazandırır. Ölü derileri gidererek yenilenen hücre sayısını artırır.

Hydrabio Hassas Ciltler İçin Nemlendirici Bakım Kremi 
Kuruyan ve nem dengesi bozulan cildin epidermis yapısı da zarar görür.  Bu durum beraberinde ince çizgi sorununa neden olacaktır. Kırışıklıkların derinleşmesi, dolgunluk kaybı ve renk dengesizlikleri gibi sorunlara karşı geliştirilen Hydrabio Hassas Ciltler İçin Nemlendirici Bakım Kremi;
1.       Aquagenium patenti ile etkili ve amaca yönelik bir çözüm geliştirir.
2.       Cildin kendi doğal nemlendirme sürecini yeniden aktifleştirir.
3.      Hücrelerin içindeki su dolaşımını artırır.
4.      Yatıştırıcı etkiye sahip ürün cildin pürüzsüz bir hal almasını sağlar.
5.      E vitamini ile zenginleştirilmiştir. Yaşlanmaya karşı güçlü bir direnç sağlar.

Hydrabio Nemsiz Ciltler İçin Nemlendirici Serum
Kuru ve aşırı kuru ciltlerde bu soruna bağlı meydana gelen kırışıklık ve ince çizgileri gideren bir üründür.  Derin kırışıklıkların yüzeyselleşmesini sağlar. Diğer yandan cilde genel anlamda pürüzsüz ve dengeli bir görünüm verir. Serum etkisi sayesinde gözeneklerden hücrelere doğrudan etki eder.

H2o Temizleme Solüsyonu
Makyaj kalıntıları ve çevresel nedenlerle oluşan tıkanıklıkları giderir. Hücresel düzeyde iyileşmeye yardım eder. Cildin geçici şekilde gerilmesine ve sıkılaşmasına yardım eder.Bioderma Hydrabio H2O Temizleme Solüsyonu cildi temizlerken aynı zamanda nemlendirir ve kırışık görünümü yok etmeye destek verir.

Hydrabio Rich Nemlendirici Günlük Bakım Kremi
Kuru yapıdaki nem dengesi bozulan ciltler için geliştirilmiş kremdir. Esnekliğin yeniden kazandırılmasına yardım eder. Yoğun nemlendirici etkisi sayesinde cilt yapısının direncini artırır.  Çevresel etkenlere karşı güçlü bir savunma geliştirir.
Nereden Satın Alabilirim?
Bioderma ürünleri Nar ecza da şu an ürüneler %20 indirimli olarak satılıyor.

12 yorum:

Post Top Ad