Post Top Ad

Saç Dünyasının İddialı İsmi: Carrot Care

Merhaba arkadaşlar saç bakımı ve sağlıklı saçlar bir çoğumuzun ortak noktada buluştuğu bir konu ve saçlarımızın ışıl ışıl,pürüzsüz görünmesi için neler yapmayız neler denemeyiz kii..Ben şimdiye kadar bu konuda çok ürün denedim,ama tam olarak beklentimi pek karşılayamadım..

Carrot Care şampuan ve saç kremi geçenlerde elime geçti ve bu markaya karşı hep bi merakım ve sıcaklığım vardı ve bende hemen denemeye başladım..Öncelikle Carrot Care Türkiye'nin ilk havuç özlü şampuanı ile saçlar için mükemmel bir vitamin kaynağı sunuyor..Havuç özlü olması benim en hoşuma giden özelliği..Çünkü içerdiği havuç yağı ile saç köklerini besleyerek güçlendiriyor..

Şampuanın en önemli ve diğerlerinden ayrılan özelliği tuz içermemesi.Kullandığımız birçok şampuanda tuz var ve biz farkına varmıyoruz ama tuz saça inanılmaz zarar veren bir madde..Carrot Care ise farkını ortaya koyarak şampuanında havuç yağı,yüksek oranda E,C,A vitaminleri ve kozmetik vitamini biotin (B7) içeriyor.Onlar da saçın hızlı ve sağlıklı uzamasını sağlıyor :)
pembedunyamm42.blogspot.com
Saç kremi ise benim boyalı ve kırılgan saçlarıma o kadar iyi geldi ki..İçerdiği yoğun keratinle saçları onarıyor ve incelen uç kısımları da dolduruyor ki bunun sonucunda benim o hacimsiz saçlarımdan da eser kalmadı diyebilirim çünkü hacim de kazandırıyor..Ha bir de saç rengini daha da açığa çıkarıyor ki bu çok hoşuma gitti :) Aşağıdaki görselde saçımın renginin derinliğini görebilirsiniz :)


Carrot Care şampuan ve saç kremi ikilisini kullanmaya başladığımdan beri saçlarımdaki zayıf kırılmalar yok oldu resmen ve saçlarım daha güçlenmeye başladı..

Tabi bunu nerden hissettin diyeceksiniz duş sonrası saçlarımı taradığımda bi kere hep dolaşırdı ve o saçı açmak için bin dereden su getirirdim ve açarkende hep kırılırdı saçlarım ama inanılmaz bir şekilde artık saçlarımı tararken bırak saç açmayı, dolaşmayı tarak saçımda kayar hale geldi o kadar yumuşacık ve ipeksi oldu ki mutluluktan aynaya bakıp baya bi güldüm hatta o ilk an :)) Çünkü artık saçlarım bana değil ben saçlarıma sözümü geçirebiliyorum ve dilediğim gibi şekil verebiliyorum :)

Değineceğim önemli bir konu da o nasıl güzel bir kokudur yaa hala hissedebiliyorum ve koku noktasında gerçekten vurulduğumu söyleyebilirim hani kuaförlerde saçınıza enfekte edilen o miss kokunun ta kendisi :)

Yine birçoğumuzun problemi saçlarımızın yavaş uzaması ve matlık problemi..Carrot Care saçların hızlı uzamasını da sağlayan bi özelliğe sahipmiş ama bunu keşfedebilmem için bi süre daha kullandıktan sonra yorumumu yazacağım..

Keşfettiğim özelliklerinden birisi de saçlarıma ışıl ışıl ve ipeksi görünüm kazandırması oldu..Hafifledi saçlarım ve dokunduğum zaman bana hep mat gelen saçlarım yumuşacık ve ipek gibi elime geldi :) Ayrıca en büyük problemlerinden biri olan saçlarımın kabarma problemi hiç olmadı..İlk denemelerimde bu kadar güzel sonuçlar alabilmek büyük mutluluk verici ve sanırım artık uzun zaman vazgeçemeyeceğim saç ürünlerim oldu kendileri..


Carret Care şampuan ve saç kreminin ambalajları da bir o kadar dikkat çekici..Özel kutular içerisinde bulunuyor ürünler ve kapakları da kilit kapak su son dönemlerde en çok hoşuma giden yeniliklerden biri olsa gerek bu kilit kapak özelliği her türlü ürünü sapasağlam koruyor :) 

Renkleri de çok hoş özellikle saç kreminin :) Şampuan 300 ml lik şişede saç kremi ise 200 ml.Yani kolay kolay da bitmez uzun süre keyfini doyasıya yaşarsınız..

Siz de benim gibi saçlarınızın kaybettiği ışıltıyı geri almak istiyorsanız,kolay şekil almayan kurumuş ve yıpranmış saçlara sahipseniz ve saçlarınızı yıkadıktan sonra hiç sevmediğim o kabarma problemini yaşıyorsanız bu ikiliyi mutlaka denemelisiniz..Eminim siz de benim gibi aynanın karşısındaki o ilk anın şaşırtıcı mutluluğunu yaşayacaksınız :) Kullandıkça da daha da emin olacaksınız..

Ürünlere Carrot Care sitesinden ulaşabilirsiniz.Bunca maharetine karşılık bu ikilinin fiyatı ise sadece 79 tl..Fazlasıyla hak ediyor..

Bakalım siz nasıl buldunuz yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar

Sevgiylee kalın

https://www.facebook.com/carrotcare?fref=ts

https://instagram.com/carrotcareturkey/

32 yorum:

  1. Blogunuzu çok beğendim başarılar dilerim :) Bu ürün de çok denenesi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba çok teşekkür ederim beğenmenize çok sevindim :)

      Sil
  2. Gerçekten saç rengin capcanlı ortya çıkmış canım, etkili olmuş baya...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle canım bende inanamadım baya hoşuma gitti her gün saçımı yıkayasım var o derece :)

      Sil
  3. Kokusu nasıl? Havuç özlerinin kokusu hakim mi?
    :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım kokusu böyle inanılmaz güzel yaa havucla beraber çok güzel bir kokusu var anlatamıyorum gerçekten düşün yani :)

      Sil
  4. evet pahalıymış biraz ama vaatlerine bakarsak deneyebilirim..

    YanıtlaSil
  5. ay çok güzel yazı olmuş eline sağlık. bu şampuanı filan acayip merak ediyorum. bana da yollamazlarsa artık kendim bulmanın yollarını aricam gibi :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağol canım begenmene çok sevindim sevindim ayrıca her yazımı okumana da cok teşekkür ederim mutlu oluyorum inşallah deneme fırsatı bulursun :))

      Sil
  6. İade-i ziyarete geldim. Yazınızı çok beğendim ve şampuanı merak ettim, denemeyi düşünüyorum. Takibe aldım, sevgiler♥

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederim hoşgeldinizz :) tavsiye ederim çok memnun kalırsınız :)

      Sil
  7. Canım blog keşif etkinliğinden geliyorum. Seni takibe aldım. Bana da takibe beklerim. Gelmişken tütü etek çekilişime de katılabilirsin...

    http://www.nilgunozenaydin.com/2015/06/cekilis-yapiyorum.html

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoşgeldin geldim bile en sevdigim konulardan biri de takı ve tasarım :))

      Sil
  8. Geldim okudum izledim bile blogunu:))
    bende beklerim sayfama
    www.hulyaninsirlari.blogspot.com

    YanıtlaSil
  9. Saç için doğru ürünü bulmak o kadar önemli ki..Ne mutlu size..Paylaşım için teşekkürler,sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba yorumlarınız için çok teşekkür ederim begenmenize sevindim :))

      Sil
  10. Merhaba blogunuzu yeni keşfettim ve takipteyim bana da uğrarsanız sevinirim sevgiler :)
    http://modadusleri.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  11. bende blogunuzu yeni keşfettim takipciniz oldum :) banada bekliyorum http://guldentavsiyeler.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoşgeldiniz o zaman ne güzel bende bakıyorum hemen :))

      Sil
  12. Bu şampuanı sanırım deneyeceğim merak ettim doğrusu:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tavsiye ederim canım mutlaka dene hoşuna gidecek :)

      Sil
  13. Saç rengin çok bakımlı ve sağlıklı gözüküyor canım çok beğendim yazını. Benim de yeni bir bloğum var efendim sizi de beklerim. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. merhaba hoşgeldinn çok teşekkür ederim güzel düşüncelerin için tabiki hemen geliyorum bloğuna :))

      Sil
  14. ambalajlarına bayıldım :)

    YanıtlaSil
  15. Hiç duymadığım bir ürün bu ama güzele benziyor

    YanıtlaSil
  16. Uzatma konusundaki izlenimlerini paylasirmisin acaba :)

    YanıtlaSil
  17. Uzatma konusundaki izlenimlerini paylasirmisin acaba :)

    YanıtlaSil

Post Top Ad