Post Top Ad

Deri Etek Kombinleri

Son zamanların en trend etek kombinlerinden biri de deri etek kombinleri. Sonbahar ve kış mevsiminin vazgeçilmez parçalarından biri olan deri etek kombinleri benim de en sevdiğim kombinler arasında. Deri etek üzerine salaş bir kazak ve altına mini bootiler ya da beyaz bir gömlek ve altına dolgu topuklu bir ayakkabı ve şık bir çanta ile de çok trend ve havalı bir kombin oluşturabilirsiniz.

deri kalem etek kombini

Peki deri etek nasıl kombinlenir?

* En çok tercih edilen deri etek modelleri, kloş ya da kalem etek modelleri biliyorsunuz. Ben her iki modeli de çok sevmekle birlikte vücut yapısına göre tercih yapmak gerektiğini düşünüyorum. Bi kere en başta diyeceğim deri etek giyiyorsanız altına veya üstüne tekrar bir deri parça giymeyin lütfen bırakın deri tek taraflı şıklığını belli etsin! Kombinde bir anlam kargaşası yaratmayın.

* Eğer ince bir bel ve geniş kalçalara sahipseniz pileli ve aşağıya doğru genişleyen deri etekleri tercih etmelisiniz ki basenler kapansın ve gönlünüze göre bir kombin olsun. Bu tarz etekler minyon tipli kadınlara çok yakışacaktır.

* Deri etekle hem spor bir şıklık yakalayabilir hem de klasik şık bir kombin oluşturabilirsiniz. Üzerine denim bir ceket giyerek spor şıklığı yakalayabilirken, şifon ya da ipek bir gömlek, şık transparan bir bluz ve yine onun üzerine giyeceğiniz sade şık bir blazer ceket ile gayet şık bir kombin de elde edebilirsiniz.

* Son olarak da deri eteğin altına giyeceğiniz ayakkabı seçiminden bahsedelim. Deri eteklerin altına genellikle kısa bootiler, çizmeler, ya da şık stilettolar tercih edilmeli. Artık deri eteğin üstüne ne giyilir ya da deri eteğimi nasıl kombinlerim diye düşünmeye gerek yok :) 

Benim bugünki kombinimdeki siyah deri kalem etek Romwe sitesinden. Kalem etekleri zaten çok severim ve deri ile bütünleşince de kendimi bi anda onu alırken buldum. Fakat şöyle bir sorunla karşılaştım ilk kez istediğim etek bana dar geldi :) Aslında her alışverişimde ebat ölçülerini kontrol edip öyle alışverişimi yaparım bu kez nasıl oldu bilemedim birazcık dar geldi dar gelince de benim kalın bacaklar ortaya çıktı :)

Onun dışında etek suni deri etek zaten. Çok hafif bir yapısı var ve kalem etek formunda olduğu için daha çok özel günlerde ya da ofiste şık bir kombin ile giyilebilir. Ben bu kombinimde üzerine beyaz bir gömlek ve belde biten kolları dantel detaylı şık bir bluz, altına da metalik taşlı gümüş renkli ayakkabılarımı giymeyi tercih ettim. Umarım beğenirsiniz.

deri etek nasıl kombinlenir

siyah deri kalem etek

Deri Etek: Romwe

24 yorum:

  1. ETEK DE GÖMLEKDE ÇOK HOŞ DURMUŞ CANIM SENDE GÜZEL GÜNLERDE KULLAN :)

    YanıtlaSil
  2. perfect shoes dear! :) and the whole outfit is nice

    YanıtlaSil
  3. Çok güzel durmuş sende ama benim favorim mini deri etekler :) Güle güle giy Ümran'cım!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canım minileri de çok güzel aslında hatta görmüştüm sana da çok yakışmıştı :)

      Sil
  4. çok yakışmış ümrancım, güzel günlerde kullan

    YanıtlaSil
  5. Hiç bana yakışmıyor sende çok hoş durmuş güle güle giy 😊

    YanıtlaSil
  6. Çok şık görünüyorsun:)

    YanıtlaSil
  7. etek çok yakışmış güle güle giy canım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim canım beğenmene sevindim :)

      Sil
  8. Deri etekleri seviyorum, kendimde ise diz üstü modelleri yakıştırıyorum. Güzel günlerde kullan canım :)

    YanıtlaSil
  9. Deri kalem etekler ben denemeden alamam diye düşünüyorum. Çok dar olunca belki pek hoş olmayabilir. Bu yüzden deri kumaş aldım hatta kendime dikicem. Ama ne zaman kimbilir? Sezonu da geçiyor şimdi. Sanırım gelecek yıla kaldı.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. en doğrusu canım ben de öyle yaparım bida sevgiler..

      Sil

Post Top Ad