Post Top Ad

#tarcineventscicekkadinlar Etkinlik Sponsorları

Herkese merhaba.. Daha önce bahsettiğim sevgili Tarçın Events Fatma'nın kadınlar günü etkinliği yazısına buradan ulaşabilirsiniz. Çok bekletmeden bugün de sizlere etkinlikte yer alan değerli sponsorlarımızdan bahsedeceğim :)

Öncelikle bizleri lezzetli ikramları ile buluşturan ve sonrasında da bizlere özel güzel paketleri ile elimizi boş çevirmeyen Wishmore Hotel'e sonsuz teşekkürler.. Kurabiyeler çayın yanında hemen tüketildi :) Ayrica bir günlük ücretsiz Fitness&Spa hizmeti de hediye edildi, degerlendiremesem de çok hoş bir jestti bence :)


Yine birbirinden güzel makyaj organizerleri ile bizlere eşlik eden @vpleksihome herkese farklı sürprizler yaptı. Bana da çok tatlı bir ruj organizeri geldi ki hemen ojelerimi ve rujlarımı yerleştirdim. Organizer koleksiyonuma bir yeni parça daha eklendiği için mutluyum :) Vpleksihome makyaj organizeri yazıma uğramak isterseniz üzerine tıklayabilirsiniz.


Amway ilk kez deneyeceğim ve çok merak ettiğim kozmetik ürünleri ile bizlerleydi. Ayrıca çok cömert bi paket olmuştu, içlerinde göz kalemi, maskara ve likit göz farını denemek için sabırsızlanıyorum :)


Odak Parfümeri, şık kılıflardaki parfümleri ile bizlerleydi. Bana daha önce de denediğim Süslü isimli parfümü geldi. Gizemli ve kalıcı kokuları sevenler bakabilir.


İki güzel kıyafet sponsorumuz vardı ki bunlardan biri @es_modaaa. Hepimize elbise, etek, bluz gibi çok şık parçalar göndermişti ki bana da siyah triko elbise denk geldi. İlk kombinimi hemen instagram hesabımda paylaşacağım :)


@meleklifemoda ise bizlere çok hoş kamuflaj yelekler göndermişti. Kot üzerinde harika duracağına eminim :)


Kıyafetten o kadar bahsetmişken takı konusuna girmesek olmaz :) Moda bloglarının vazgeçilmezlerinden biri de takıdır malum :) Sevgili @takitakalim a ne kadar teşekkür etsem az bu güzel kolyeyi aşırı beğendim, arkadaşlar da baya baya göz koydu yani :D



İlk defa ürünlerini deneyeceğim Bionnex markası da isimlerimize özel kutularda cilt bakım ürünleri ile bizlerleydi. Yenileri denemeyi severim yorumlarımı bloğa aktaracağım :)


Beliz Kozmetik yine bizleri yalnız bırakmamış ve o çok sevdiğim insan saçından yapılan takma kirpikleri, White Glo beyazlatıcı diş macunu ve dudak balmları ile bizlere eşlik ettiler. Kirpiklere nasıl sevindiğimi anlatamam zaten kısa süre içinde yazısı da gelecek bile :)


Doğadan gelen güzelliği bizlere yansıtmayı hedef edinen  Thalia Kozmetik de bu etkinlik ile ilk kez tanıştığım markalardan oldu. Dolayısıyla peeling ve nemlendiricilerini ilk kez deneyip yorumlayacağım :)


Biota59elements ise yine yapmış yapacağını :) Yeni piyasaya sürdüğü Anti Wrinkle gece kremi, makyaj temizleme suyu ve maskarası ile bizlerleydi. Maskarası en en önceliğim olacak.


Revox da at kuyruğu serumu ve saç bakım maskesi ile bizlere eşlik etti :)


Cosmed uzun bi aradan sonra kuru ciltler için olan nemlendirici krem ile yeniden aramızdaydı.


Yine saç bakım ürünlerini çok severek kullandığım Hc Care de son dönem çıkardığı göz kremi ve makyaj temizleme suyu ile bizlerleydi. Makyaj temizleme suyunu denemeye çoktan başladım yorumları yakında gelir :)


Gelirlerinin büyük bir kısmı patili dostlarımıza giden ve çeşit çeşit mumlarıyla ortamimiza renk katan @mumyak da bizlerleydi :)


Son olarak da mutfağımızda çok işimize yarayacak harika tupperwareleri ile @tupperwareefe de bizlerleydi ve bana yoğurt ve hamur mayalamak için rahatlıkla kullanabileceğim güzel bir tupperware geldi, ilk deneyimimi ev yoğurdu yaparak blogda paylaşacağım :)


Ve sponsorlar yazısının da burada sonuna gelip sevgili Fatma'ya emeklerinden dolayı sonsuz teşekkür ederim. Detaylı ürün incelemelerim ise çok yakında burada olacak. 

Sevgiler 

18 yorum:

  1. Hepsi çok güzeller tatlım guzel günlerde kullan

    YanıtlaSil
  2. Her biri harika <3 Biraz şanslıydın o gün sanırım :)Güle güle kullan Ümran'cım <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederim canım güzel bir gündü cidden :)

      Sil
  3. Güzel günlerde kullanın

    YanıtlaSil
  4. hepsi çok çok güzel, iyi günlerde kullan inşallah, yorumları da bekliyoruz....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkürler yorumlarım da kısa sürede gelecek :)

      Sil
  5. Heyecan yaratacak bir çok yazı sırada anlaşılan.Güle güle kullan hepsini ♥

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aynen canım ya bi sürü bişey denemeye başladım ben de çok heyecenalıyım :D

      Sil
  6. Great lipsticks collection:) I like your make uo Dear:)
    kisses

    http://irreplaceable-fashion.blogspot.com

    YanıtlaSil
  7. Ümrancığım hepsini güle güle kullan yorumlarını bekliyorum :-)) bu arada sana gelen o güzel kolyeye de bayıldım... sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canım çok teşekkür ederim beğenmene de sevindim :) güle güle kullanalım hepsini :)

      Sil
  8. Canım çok teşekkür ederim bu güzel yazın için. Hepsini iyi günlerde kullan sevgilerimle.

    YanıtlaSil
  9. Takının kralı sana gelmiş. Çok yakışmış. Güle güle kullan çok güzel. Etkinlik de harika görünüyor.

    YanıtlaSil

Post Top Ad