Post Top Ad

Ücretsiz Kargolu Yurtdışı Alışveriş Siteleri


ücretsiz kargolu yurtdışı alışveriş siteleri

Uzun zamandır yurtdışı alışveriş sitelerinden alışveriş yapıyorum ve artık tecrübeyle sabit bugün sizlere ücretsiz kargolu yurtdışı alışveriş sitelerinden seçtiğim birkaçından bahsedeceğim. 

Biliyorsunuz ki yurtdışı alışveriş limiti 2017 itibari ile malesef 75 euro dan 30 euroya düşürüldü ve bu yüzden biraz canımız sıkıldı haliyle. Çünkü limiti aşınca belli bi miktar gümrük vergisi ödemek zorunda kalacağız. Gümrüğe takılıp da gelemeyen ürünleri saymıyorum bile. Özellikle kozmetiklerde bu çok başımıza geliyor. Firma ürünü gönderiyor sonra bekle babam bekle bi bakıyorsun ürün gümrüğe takılmış. O yüzden umarım bu limit tekrar yükselir de bizim de başımız çok ağrımaz. 

Şimdi sizlere yurtdışından rahatlıkla alışveriş yapacağınız (tabi limiti de dikkate alarak) ve kargo ücreti neymiş derdi yaşamayacağınız bir kaç siteden bahsedeceğim. En azından aklınızda bi kaç seçenek olsun,


Yurtdışı alışveriş limiti 30 euro olunca haliyle alışveriş yaparken on kere düşünüp öyle yapıyoruz. Ücretsiz kargolu yurtdışı alışveriş siteleri de kadrajımıza giriyor böylece. Benim şimdi sizlere bahsedeceğim sitelerde Free Shipping Worldwide (ücretsiz kargo) imkanı ile alışverişlerinizi içiniz rahat bi şekilde yapabilirsiniz. Bunlardan biri çok yakın bi zamanda hem kıyafet hem de makyaj ürünleri alışverişi yaptığım Yoshop. Ücretsiz kargo imkanı olan ve sitede giyimden tutun da bahçe aksesuarları, mücevher, makyaj ürünleri ve makyaj aksesuları gibi binbir envai çeşidi bulabilirsiniz. Sitenin ayrıca Community kısmı var ki Google App Store den indirip o topluluğa üye olarak, çeşitli paylaşımlarda bulunabilir dünyanın her yerinden sayısız insanla sohbet etme imkanı bulabilirsiniz.

Yine sıkça alışveriş yaptığım ve uygun fiyatlı güzel elbiselerini çok sevdiğim bir site Dresslily. Sadece elbise değil tabi, ayakkabı ve çantalar, takı ve aksesuarlar da var. Büyük bedenlilere de oldukça fazla elbise çeşidi var genelde Türkiye'de büyük beden ürün bulma sıkıntısı var biliyorsunuz farklı seçenekler için bu siteye göz atın.


İsmi Türkçe gibi gelse de kendisi bir Alman alışveriş sitesi. Bu site esas itibarile nail art tutkunlarına özel açılmış bir site adeta. Normalinde kozmetik ürünleri de bulabilirsiniz ama nail art tutkunları için biçilmiş bir kaftan adeta. Rengarenk ojeler, takma tırnaklar, nailart süslemeleri, glitterler, makyaj fırçaları, takı ve aksesurlar burada. Ben dayanamayıp o simli Born Pretty Store glitterlerinden alıp kullanmaya başladım bile harika diyebilirim, fiyatları da bi o kadar uygun yani. Mutlaka inceleyin.


Bu siteyi de Google da gezinirken fark etmiştim. Çok şık elbiseler ve bluzlar var. Giyim üzerine bir Çin alışveriş sitesi ve yine kargo ücretsiz. Ama burada fiyatlar biraz yüksek :) Gümrük vergisi olayına takılmıyorsanız bakabilirsiniz :) 


Ünlü markaların ayakkabı ve çantalarını bulabileceğiniz bu sitede de dünyanın her yerine kargo ücretsiz

Şimdilik benim size önerebileceğim siteler bunlar. Elbette çok uygun kargo fiyatı ödediğiniz ya da belli bir limitte kargo ücreti ödemediğiniz siteler de var ama ben yazı başlığından sapmayarak bugün sadece sizlere ücretsiz kargolu yurtdışı alışveriş siteleri nden bahsettim. Umarım sizler için bir rehber olabilmişimdir :)

Sevgiler

24 yorum:

  1. Hepsine tıkladım, gelsin kargosuz alışveriş keyfi :))))

    YanıtlaSil
  2. hemen inceleyeceğim siteleri bakalım neler varmış..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bakmalisin tavsiye ederim özellikle ilk üçü :)!

      Sil
  3. bir türlü cesaret edemiyorum yurtdışı sitelerinden alışveriş yapmaya, zincirimi bir kırsam sanırım durduralamayacağım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bence kır zincirlerini artık çok normal olmaya başladı yurt dışı alışverişler :)

      Sil
  4. canım sağol paylaşım için faydalı oldu :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne demek canım sevindim faydalı olabildiysem :)

      Sil
  5. Çok faydalı bir yazı olmuş canım 😀 km

    YanıtlaSil
  6. Ümran'cım cok faydalı bir yazı olmuş.Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim tatlım çok sevindim :)

      Sil
  7. Uygun görülen miktar çok saçma.Alışveriş yapmayın demek adeta.Geçen ay bu konudan dilim yandığı için keyifle okudum.Siteleri de not aldım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım ya aynen öyle çok kötü oldu bu :/ senin durumu da bildiğim için insallah bu süreç daha iyi bi sürece gider ve bizler de sıkıntı yasamayiz bida :( çok teşekkür ederim :)

      Sil
  8. Çok faydalı bir post olmuş. Yüreğine sağlık

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canımsın beğenmene sevindim çok teşekkür ederim.. :)

      Sil
  9. Bilmediğim sitgelere hemen giriyorum canım, bakalım neler varmış :) eline sağlık...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne demek canım faydalı olabilmesine sevindim :)

      Sil
  10. çok faydalı bir yazı olmuş tatlım hemen bakıyorum sitelere

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canımsın çok mutlu oldum faydam dokunuyorsa çok öptüm :)

      Sil
  11. Süper bir yazı olmuş hemen notlarıma ekliyorum, teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  12. bence viabox.com adlı siteyi de ekleyebilirsiniz :) dur bari ben anlatayım yazmışken. amerikadan ürün getirtebileceğiniz bir site bu ve bence benzerleri olan myus.com, fishisfast, borderlinx, shipito, ws1 gibi sitelere kıyasla daha uygun. kargo ücretleri çok uygun ve paketleme falan yapıp fotoğrafını atıyorlar :) bedavaydı o hizmet bu arada :) ha bir de müşteri hizmetleri hızlı ve ilgili gerçekten. amerikadan alışveriş yapmayı düşünenler incelesin derim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. süper, eklemeniz için teşekkürler ben de en kısa sürede yeniden güncelleyip paylaşmayı düşünüyordum inceleyip listeme alabilirim tabiki :)

      Sil

Post Top Ad