Post Top Ad

Ruj Organizeri

Her kozmetik tutkununun ve ayrıca makyaj bloglarının olmazsa olmazlarından biri de organizerlerdir. Küçüklü büyüklü, az çekmeceli, çok çekmeceli birçok makyaj organizerini artık piyasada bulmak mümkün. Kimileri hiç dışardan almak istemeyip bir "kendin yap" projesi ile mukavva kağıtlardan bu tarz organizerler yaparken kimileri de artık çok yaygın olan online alışveriş camiasından bu ürünü hemen alabiliyor. Ki sadece yurtiçi değil yurtdışı online sitelerden de çok rahatlıkla bu organizerleri uygun fiyatlarda alabiliyorsunuz çoğunda kargo ücretsiz de olunca cazip geliyor açıkçası.

ruj organizeri

Benim bugünki bahsedeceğim ruj organizerim de bu konuda oldukça uzman bi site olan Vpleksihome dan. Sevgili arkadaşım Fatmanın etkinliğinde hediye edildi. Vpleksihome da istemediğiniz kadar çeşit organizeri bulabilirsiniz. Kendileri bizzat tasarlayıp üretiyorlar. Daha önceden siteden 5 çekmeceli makyaj organizeri, fırçalık ve kulak çubukluğu edinmiştim. Bu ruj standı ile de tüm makyaj masamı çok güzel bir şekilde dizayn etmiş oldum. Ve bi ohh çektim. Düzene aşığımdır her zaman ve kalabalığı ve orta yerde gezinen alakasız şeyleri hiç sevmem. 

makyaj organizeri

Bu ruj standının yani ruj organizerinin orta büyüklükte tam 21 eşit bölmesi var vee tabiki ben bu organizere en çok kullandığım ruj ve ojelerimi yerleştirerek her gün elimi attığım anda bulmak istediğim ürünleri gözümün önüne dizmiş oldum :) İşimi sağlama almayı severim sonra orda burda ruj arayan çılgın bir Ümrana dönüşmeyi hiç istemem :)

Sizler de makyaj ürünlerinizi toparlayacak ve bir düzene sokacak organizer arayışındaysanız Vpleksihome daki makyaj organizerlerine bi göz atmalısınız. 

Sevgiler

18 yorum:

  1. Organizer, yanına yerleştirdiğiniz objelerle birlikte çok şık bir görünüme kavuşmuş :)) ellerinize sağlık güle güle kullanın ^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim biraz da süslemeyi sevince işte ortaya böyle görüntüler çıkıyor ;)

      Sil
  2. Her tür organizer çok kullanışlı. Mutlulukla kullan canım.

    YanıtlaSil
  3. Gerçekten çok kullanışlı çok istememe rağmen küçük kızımın gözünün önünde olacağı için alamıyorum
    Güle güle kullan

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Küçük çocukluklularda sıkıntı haklısın orta yerlerde olmaması lazım :)

      Sil
  4. Her makyaj severin masasında bi kaç tane bulunmalı :)

    YanıtlaSil
  5. Vpleksi'nin organizer'leri çok başarılı bence.Şimdiye dek edindiklerim arasında en çok onları seviyorum.Sende güle güle kullan canım ♥

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kesinlikle başarılı ve ilk organizerimi de oradan almıştım çok teşekkürler canım :)

      Sil
  6. Güle güle kullan, ben de vaktiyle aliexpress'ten almıştım; akrilik organizerları çok seviyorum, çok kullanışlı oluyorlar cidden. Sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet çok canım çok işem yarıyorlar orada da çok çeşit var cidden :)

      Sil
  7. benim ihtiyacım var ve hemen bakmalıyım teşekkürler canım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aa bakmalısın o zaman canım teşekkürler :)

      Sil
  8. bu organizerler çok başarılı bence oldukça ürün kaldırıyor ve her aradığımı kolayca buluyorum.. güle güle kullan :-))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet inan tüm kalabalıklığı topladı çok teşekkür ederim canım :)

      Sil
  9. Ben de bir çekilişten kazanmıştım bu tazr bir ruj organizeri :)

    YanıtlaSil

Post Top Ad