Post Top Ad

Real Techniques Fırça Seti ve Beauty Blender Tutacağı

Evet bugünkü konumuz Real Techniques fırça seti ve Beauty Blender tutacağı :) Yalnız ufak bir fark var bu sefer yurt dışından Yoshop sitesinden sipariş edip bizzat denemek istediğim bu Real Techniques fırçalar çakma. Bana kalırsa daha önce bu konuda izlediğim videolar ve okuduğum yazılar doğrultusunda gerçeği ile çakması arasında çok da bi fark yok aslında. Tek fark raflarda gördüğümüz o abartılı fiyatlar!

Bu arada mini bir dipnot geçeyim. Yoshop sitesi aradığınız pek çok şeyi uygun fiyatta bulabileceğiniz bir yurtdışı online alışveriş sitesi. Hem de Free Shipping Worldwide yani dünyanın her yerine ücretsiz kargo imkanları var bence müthiş! Hani bana bazen çok sorular geliyor bu konuda, bence hiç yurtdışı alışverişi yapmadıysanız veya almak istediğiniz bişeyler varsa bu siteyi deneyebilirsiniz kargo ücreti de yok ne de olsa..


Gelelim konumuza. Henüz fırçaları denemesem de ilk görüşte test ettiğim kadarı ile oldukça yumuşak kıllı olduklarını söyleyebilirim. Real Techniques Core Collection seti olarak geçen bu seride 4 adet fırça bulunuyor. Ayrıca sapasağlam bağlı oldukları çantayı da hem seyahatlerde yanınızda taşımak için hem de fırçaları kullanırken stand amaçlı kullanabilirsiniz. Yani oldukça faydalı ve kullanışlı bir kılıfları var. Ki ben önümüzdeki günlerde kısa bir seyahate çıkacağım İstanbula giderken de bu fırçaları yanıma almayı düşünüyorum :)


Core Collection fırça setinde soldan sağa doğru sırası ile, Contour Brush, Pointed Foundation  Brush, Detailer Brush ve Buffing Brush isimli fırçalar yer alıyor. Detaylı bilgilerini en kısa sürede fırçaları kullandıktan sonra yazacağım, aynı şekilde performanslarını da değerlendireceğim ama şimdilik fırçalar hakkındaki bilgiler bu kadar :)

Gelelim fırçaların yanında gelen ve beni deli eden bu sevimli mi sevimli şeye :) Beauty Blender tutacağı namı değer Beauty Blender kurutma standı :)  Minicik kaz ayakları olan bu Beauty Blender kurutma standı çok bi şirin ve makyaj süngerinizi bu standda hem koruyabilir hem de yıkadığınız an kurutma amaçlı kullanabilirsiniz. Dolabınızda veya masanızda hiç de yer kaplamayacak bu şirin şeyi aksesuar olarak bile çok sevdim ya siz :)??

beauty blender tutacağı

beauty blender kurutma standı

İşte benim soz zamanların en severek yaptığım yurtdışı makyaj alışverişim bu şekilde. Ürünler hem uygun fiyatlı hem de orijinalini aratmayacak kadar güzel ürünler. Çok paralar dökmenize gerek yok yani aslında bazı şeyler için elbette onların birtakım artıları ve kaliteleri var fakat bu ürünler de onları aratmayacak ve işinizi görecek ürünler. Hem de bütçenizi sarsmayacak aynı zamanda. İyiki de sipariş etmişim vallahi. Real Techniques çakması fırça setini inceleyip detaylı yazacağım mutlaka, hem performansını hem de tüyleri dökülüyor mu dökülmüyor mu aklınızdaki pek çok soruyu önümüzdeki günlerde cevaplandıracağım. Şimdilik sevgiyle kalın..

Real Techniques Core Collection fiyatı: Burada
Beauty Blender tutacağı/ kurutma standı fiyatı: Burada

31 yorum:

  1. Real technique brushes n blenders r my favourite... thanks fr visiting my blog :)

    YanıtlaSil
  2. ya şirinlikten ölecek ama bu kurutma standı :D

    YanıtlaSil
  3. Beauty blender tutacağına bayıldım.Pembe civciv gibi duruyor :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet canım civciv gibi aynı çok şirin :))

      Sil
  4. o bb standı ne hoşmuş öyle :-)))

    YanıtlaSil
  5. Good Makeup Brushes
    Would you like to follow each other? Let me know. I always follow back!)
    http://www.milashe4ka9596.ru/

    YanıtlaSil
  6. Looks awesome!:)
    I follow You back Honey:)

    YanıtlaSil
  7. Hepsi çok güzel canım gülr güle kullan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim Gizemcim çok sağol :)

      Sil
  8. Sünger tutacağı harika bir ürünmüş.Masa üzerinde yuvarlanan süngerlere son !

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet çok şirin birşey ve valla dediğin gibi ortalıkta yuvarlanan süngelere sonn :)!!

      Sil
  9. Great post dear! Amazing photography!:)

    I follow your blog )))
    http://elenabienvenido.blogspot.com.es/

    YanıtlaSil
  10. Canım o standı şimdi sen oraya koyarsan eğer bakteriler toplanmaz mı sonra sen onu yüzüne sürünce de sivilcen çıkacak. Bilmiyorum kullanılır mi o stand ☺

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. pardon bakteri derken :)! zaten bu stand yıkanan süngeri kurutma amaçlı canım sonra istediğin yere koy :D bişicik olmaz yani :D

      Sil
  11. Çok güzel. Bende de var o fırçalardan. Güle güle kullan canım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sağol canım çok kullanışlı oluyorlar bunlar bilirsin sen de :)

      Sil
  12. Tutacak çok şirinmiş *.*

    YanıtlaSil
  13. Beauty Blender standı çok şirinmiş özellikle bayıldım yaaa ♥

    YanıtlaSil
  14. Merhabalar ben bu setin beyaz çantalı olanını aldım hepsiburadadan sizinkinin fiyatiyla hemen hemen aynıdı ve orjinaliyle arasinda hicbir fark yok çakma olabilirmi acaba?

    YanıtlaSil

Post Top Ad